Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Uğur ve Vali Yazıcı engelliler ile piknikte buluştu

        - 8. geleneksel engelli pikniği düzenlendi

        (Fotoğraflı)

        Otağ Fırıncıoğulları

        BALIKESİR (İHA) - Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Vali Ersin Yazıcı ile birlikte Susurluk Belediyesi tarafından bu yıl 8.si düzenlenen Geleneksel Engelliler Pikniği'ne katıldı.

        Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Vali Ersin Yazıcı ile birlikte Susurluk Belediyesi tarafından bu yıl 8.si düzenlenen Geleneksel Engelliler Pikniği'ne katıldı. Çaylak Mesire Alanı'nda düzenlenen etkinlikte Vali Yazıcı ve Başkan Uğur engelli vatandaşlar ve ailelerinin masalarını ziyaret ederek sohbet ettiler. Susurluk Kaymakamı Yalçın Sezgin çeşitli kamu kurum ve kuruluşlarının yöneticileri ile sicil toplum örgütlerinin temsilcilerini katıldığı piknikte Susurluk Belediyesi Kültür İşleri Müdürü Caner Karadağ'ın konuşması ile başladı. Belediyenin sosyal faaliyetleri hakkında bilgiler veren Karadağ'ın konuşması ardından engelli gençlerden oluşan Karesi Halk Eğitim Merkezi Bizim Gençler Mehter Takımı'nın gösterisi ile devam etti. Çeşitli etkinliklerin düzenlendiği piknik, engelli çocuk ve gençler ile ailelerinin eğlenceli anlar geçirmesi ardından sona erdi.

        (OF-

        05.05.2017 09:22:35 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Balıkesir İlçeleri
        Tüm Balıkesir Haberleri
         Balıkesir

        Balıkesir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa