Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kabataş'a kent meydanı yapılıyor

        (Fotoğraflı)

        Metin Akyürek

        ORDU (İHA) - Ordu Büyükşehir Belediyesi, Kent Meydanları Projesi kapsamında Kabataş ilçesi için de proje hazırladı. Kısa bir süre sonra ihale edilecek olan proje, kaymakamlık binası ile ilçe belediye binasının önünde uygulanacak.

        Kabataş Kent Meydanı ile ilgili açıklama yapan Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, projenin hazır hale getirildiğini belirterek kısa bir süre sonra ihaleye çıkılacağını ve 5 ayda tamamlanacağını belirtti. Başkan Yılmaz açıklamasında, "Kabataş Kent Meydanı olarak bize daha önce Kaymakamlık binasının önündeki alanın yapılması yönünde bir talep gelmişti. Biz de ilçe belediyemizin önünü de projenin içine katalım ve daha geniş bir meydan ortaya çıkaralım dedik. İşin tesliminin ardından yaklaşık 5 aylık sürede proje hayata geçirilecek" dedi.

        Projenin toplam 6 bin 974 metrekarelik bir alanı kapsayacağına vurgu yapan Başkan Yılmaz, "İki bölüm olarak planlanan proje içerisinde tören alanı, seyir merdivenleri, kuru havuz sistemleri, mescit alanı, 23 araçlık otopark, yeşil alanlar, kaldırım düzenlemesi ve oturma birimleri olacak" diye konuştu.

        (MAK-MAY-SÜ-Y)

        01.05.2017 15:25:24 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ordu haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ordu Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Ordu İlçeleri
        Tüm Ordu Haberleri
         Ordu

        Ordu

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa