Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Ülkü Ocakları'ndan 'Tek Sevdamız Türkiye' Konseri

        (Fotoğraflı)

        Mehmet Türk

        ÇANKIRI (İHA) - Şabanözü Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı, 'Tek Sevdamız Türkiye" isimli bir eğlence programı düzenledi.

        Belediye Düğün Salonu'nda düzenlenen programa, Şabanözü Belediye Başkanı Mustafa Karakaya, Ilgaz Belediye Başkanı Arif Çayır, Eldivan Belediye Başkanı Nusrettin Gökçer, MHP Çankırı İl Başkanı Hidayet Çelik, MHP Merkez İlçe Başkanı Bahadır Akbaba, Çankırı Ülkü Ocakları Başkanı Ömer Güngör ile STK temsilcileri, vatandaşlar ve ülkü ocakları mensupları katıldı.

        Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başlayan programda bir konuşma yapan Çankırı Ülkü Ocakları Başkanı Ömer Güngör, Ülkü Ocaklarının amacının vatanına ve milletine bağlı çalışkan ve dürüst insanlar yetiştirmek olduğunu ifade etti.

        Türkiye'nin büyük bir kuşatma altında olduğuna dikkat çeken Güngör, kalbi yalnızca vatan ve millet aşkıyla çarpan ülkücülerin hangi şart altında olursa olsun duruşlarından asla taviz vermeyeceklerini kaydetti.

        Program sonunda sahne alan sanatçılar Seyhan Sürmeli ve Ozan Manas sevilen şarkıları ile gençleri coşturdu. Sanatçılar tarafından seslendirilen türkülere katılımcılarda eşlik ettiler.

        (MT-BÖ)

        10.04.2017 13:36:39 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Çankırı haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Çankırı Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Çankırı İlçeleri
        Tüm Çankırı Haberleri
         Çankırı

        Çankırı

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa