Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Cide'de aracın çarptığı ceylan öldü

        (Fotoğraflı)

        Mehmet Salman

        KASTAMONU (İHA) - Kastamonu'nun Cide ilçesinde bir aracın çarptığı ceylan öldü.

        Edinilen bilgiye göre sabah saatlerinde Cide-Şenpazar yolunda sürücüler, otomobilin çarptığı ceylana rast geldiler. Dağlı mevkisinde bir aracın çarpması sonucu ölen ceylanın, ölüsünü sürücüler yol kenarına kaldırdılar. Olaya sabah saatlerinde rastgelen sürücü Ramazan Arslan, "Biz hayvanı yolun ortasında görünce durup kontrol ettik. Talihsiz hayvanın bedeni hala sıcaktı, bizden önce geçen bir aracın çarptığını sanıyorum. Ceylana çarparak ölümüne sebep olan sürücü, hiç olmaz ise hayvanın ölüsünü yol kenarına kaldırabilirdi" dedi.

        Arslan, Cide-Kastamonu arasında yolculuk eden sürücülerin sık sık yol kenarlarında bu tür hayvanlarla karşılaşabileceğini belirterek, sürücülerin daha dikkatli olmaları gerektiğini söyledi.

        (MS-İÇ)

        08.04.2017 09:54:00 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kastamonu haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kastamonu Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kastamonu İlçeleri
        Tüm Kastamonu Haberleri
         Kastamonu

        Kastamonu

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa