Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Ilgaz'da KOSGEB girişimcilik kursu açıldı

        (Fotoğraflı)

        Recep Doğru

        ÇANKIRI (İHA) - Çankırı'nın Ilgaz ilçesinde, Esnaf ve sanatkarlar odası başkanlığı, İş-Kur ve Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) işbirliği ile düzenlenen 'KOSGEB Girişimcilik Eğitimi' başladı.

        Ilgaz Halk Eğitim Müdürlüğünde 6 Nisan tarihine kadar sürecek kursa 30 girişimci adayı katılıyor. Eğitimlerini başarıyla tamamlayan kursiyerlere "Uygulamalı Girişimcilik Eğitim Sertifikası" verilecek.

        Kursu başarıyla bitiren kursiyerlerin işletmelerini kurduklarında 50 bin liraya kadar KOSGEB'ten hibe alabileceklerini belirten girişimci uzmanı Demir Çulhacı, "Bu krediler işletmelerin piyasada tutunmasını sağlamak amacıyla verilmektedir. KOSGEB olarak işletme sahiplerinin bu desteği almadan önce iyi bir pazar araştırması, pazarlama ve üretim planı ile iyi bir finansal planlama yapmayı öğrenmesini istiyoruz. Önemli olan bir işletme kurmak değil kurulan işletmelerin varlığını sürdürebilmesidir. KOSGEB bunları yapabilmek için kurs verdiği yerlerde bazı kurum ve kuruluşlarla anlaşma yapıyor. Burada da bu eğitimi verebilmek için Ilgaz esnaf ve sanatkarlar odası ile işbirliği anlaşması yapılmıştır. 32 saat sürecek kursumusu başarıyla tamamlayan kursiyerlerimiz sertifika almaya hak kazanmış olacak" dedi.

        (RD-BÖ)

        05.04.2017 15:32:26 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Çankırı haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Çankırı Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Çankırı İlçeleri
        Tüm Çankırı Haberleri
         Çankırı

        Çankırı

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa