Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Çekerek Devlet Hastanesi hasta kabulüne başlayacak

        (Fotoğraflı)

        Bahadır Muhlis Gökgül

        YOZGAT (İHA) - Yozgat'ta yapımı tamamlanan Çekerek Devlet Hastanesi hasta kabulüne başlıyor.

        Yozgat Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Op. Dr. İsmail Kurca, yeni yapılan Çekerek Devlet Hastanesi'nin 3 Nisan tarihinden itibaren hizmet vermeye başlayacağını söyledi.

        Çekerek Devlet Hastanesi ile ilgili açıklamalarda bulunan Kurca, "5 bin 132 metrekare kapalı alana yapılan, 30 yataklı Çekerek Devlet Hastanesi yeni hizmet binası Çekerek halkına hayırlı olsun. 6 tek kişilik, 10 çift kişilik hasta odalarımızın yani sıra, yoğun bakım ünitesini de hastanemizin içerisinde yer alıyor. Tüm hasta odalarının içerisinde banyo ve lavabo barındıran yataklı servislerimize de kavuştuk. Ayrıca üç diş ünite ile ağız ve diş sağlığı hizmetimizi de alınan son teknoloji diş röntgen cihazı ile vereceğiz" dedi.

        (BMG-GF-Y)

        02.04.2017 13:22:07 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Yozgat haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Yozgat Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Yozgat İlçeleri
        Tüm Yozgat Haberleri
         Yozgat

        Yozgat

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa