Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Güvenlik korucuları yemin etti

        - Osmaniye'de 150 güvenlik korucusu, düzenlenen törenle yemin ederek görevine başladı

        (Fotoğraflı)

        Kasım Karadağ

        OSMANİYE (İHA) - Osmaniye'de 150 güvenlik korucusu, İl Jandarma Komutanlığı'nda düzenlenen törenle yemin ederek görevine başladı

        Törene, Osmaniye Valisi Kerem Al, Adana Jandarma Bölge Komutanı Tümgeneral Hacı İlbaş, Garnizon Komutanı Topçu Albay Ahmet Serdar Gül, Cumhuriyet Başsavcısı Ali İrfan Yılmaz, Bahçe Kaymakamı Müfit Gültekin, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Metin Düz, İl Emniyet Müdürü Nurettin Gökduman, Bahçe Belediye Başkanı İbrahim Baz, Hasanbeyli Belediye Başkanı Alparslan Koca, Osmaniye Belediye Başkan Yardımcısı Abdullah Bukan, kamu kurum ve kuruluşları il müdürleri ve güvenlik korucularının aileleri katıldı.

        Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başlayan törende güvenlik korucuları yemin ettiler. Yemin töreninin ardından güvenlik korucuları adına konuşma güvenlik korucusu Mustafa Delikişi, vatan hizmetinde verilecek her türlü görevi üstleneceklerine ve bu uğurda seve seve canlarını feda edeceklerine dair namus ve şeref sözü verdiklerini belirtti. Delikişi, "Hürriyet ve bağımsızlığımızın, toprak bütünlüğümüzün temelini oluşturan laik, demokratik ve sosyal bir hukuk devleti olan Türkiye Cumhuriyeti'nin inançlı, kararlı ve her an göreve hazır olarak milletimizin emrinde yurdumuzun emniyet ve asayişi sağlayacak ve vatan hainlerine karşı mücadele edeceğiz" dedi.

        Törende konuşan İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Metin Düz, Osmaniye'de 150 güvenlik korucusunun bugün ettikleri yemin ile göreve başlayacağını belirterek, "Türkiye Cumhuriyeti sizlerin sarsılmaz omuzlarında daima yükselecek ve bayrağımız, kutsal vatan toprakları üzerinde ebediyete kadar dalgalanmaya devam edecektir. Başınız daima dik olsun. Çünkü sizler mazisi şan ve şerefle dolu Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin evlatlarısınız. Görevinizi yerine getirmek için muhtaç olduğunuz kudretin damarlarınızdaki asil kanda mevcut olduğunu asla unutmayınız" diye konuştu.

        Güvenlik korucularının yemin töreninde bulunmaktan mutluluk duyduğunu ifade eden Vali Al, "İnanıyorum ki, bugün görevine başlayan 150 güvenlik korucumuzla ilimizin güvenlik standardı daha üst seviyelere çıkacak; araziyi bilen güvenlik korucularımız, jandarma ve emniyet mensuplarımızla birlikte, bizlere güç katacak, özellikle terörle mücadele konusunda gücümüzü artıracaktır. Göreve başlayan arkadaşlarımıza başarılar diliyorum. Başarılı olacaklarına yürekten inanıyorum. Amanoslar'da terör duymak istemiyoruz. İnşallah en kısa sürede bunu sonlandıracağız. Sizlere güveniyoruz. Çünkü araziyi en iyi sizler biliyorsunuz" diye konuştu.

        (KSM-Y)

        28.03.2017 17:09:55 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Osmaniye haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Osmaniye Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Osmaniye İlçeleri
        Tüm Osmaniye Haberleri
         Osmaniye

        Osmaniye

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa