Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Selçuk'ta Yönetim Kurulu ve Senato, Kadınhanı'nda buluştu

        (Fotoğraflı)

        KONYA (İHA) - Selçuk Üniversitesi (SÜ) Yönetim Kurulu Toplantısı ve Senato Toplantısı, Kadınhanı Faik İçil Meslek Yüksekokulu ev sahipliğinde, Rektör Prof. Dr. Mustafa Şahin ve rektör yardımcılarının katılımıyla gerçekleştirildi.

        Kadınhanı Faik İçil Meslek Yüksekokulu'nda düzenlenen toplantıya, Selçuk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Şahin, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Abdullah Topcuoğlu, Prof. Dr. Ahmet Kağan Karabulut, Prof. Dr. Hüseyin Kara ve Prof. Dr. Mehmet Okka, dekanlar, müdürler ve öğretim üyeleri katıldı.

        Toplantılar öncesi öğrencilerle bir süre sohbet eden Rektör Prof. Dr. Mustafa Şahin, Senato ve Yönetim Kurulu Toplantısı sonrası yaptığı açıklamada, Kadınhanı Faik İçil Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Uğur Uslu'ya davetlerinden dolayı teşekkür ederek, "Uğur hocamızın daveti üzerine ilk defa merkezimiz dışında, ilçelerimizden birisinde hem Senato Toplantımızı hem de Yönetim Kurulu Toplantımızı gerçekleştirdik. Güzel ve verimli bir toplantı oldu. Toplantılarımızın, Meslek Yüksekokullarımızın verdikleri eğitim öğretimin kalitesini görme ve var olan sorunları yerinde tespit etme anlamında oldukça verimli gerçekleştiğini düşünüyorum. 17 ilçemizde 22 meslek yüksekokulumuz var. Biz meslek yüksekokullarımızı ilçelerimizde önemli görev ve misyonlar üstlendiğini düşünüyoruz. Hem sosyalleşme anlamında hem finansal ve ekonomik katkı anlamında hem de kültürel etkileşim anlamında önemli hizmetler verilmektedir. Bu açıdan da Kadınhanı Faik İçil Meslek Yüksekokulumuz bin 750 öğrencisiyle güçlü ve Konya sanayisine ara eleman yetiştirme bakımından da önemli bir meslek yüksekokulumuzdur" diye konuştu.

        Prof. Dr. Şahin, toplantıların güzel ve verimli geçmesi dolayısıyla belirli aralıklarla toplantıları ilçelerde gerçekleştirmek istediklerini, bu toplantı sürecinde ziyaretlerin ilçe halkı açısından da önemini görmüş olduklarını sözlerine ekledi.

        Kadınhanı Faik İçil Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Uğur Uslu ise, Rektör Prof. Dr. Şahin ve senato üyelerine, Senato Toplantısı ve Yönetim Kurulu Toplantısı'nı Kadınhanı Faik İçil Meslek Yüksekokulu'nda gerçekleştirdikleri için teşekkür etti.

        Rektör Prof. Dr. Şahin ve beraberindeki yönetim kurulu ve senato üyeleri, daha sonra Kadınhanı Belediyesi'nce Kadınhanı Kültür Merkezi'nde düzenlenen yemeğe katıldı. Programa, Kadınhanı Kaymakamı Ercan Çiçek, Belediye Başkanı Mehmet Nuri Ödük ve diğer protokol üyeleri de eşlik etti.

        Rektör Prof. Dr. Şahin, İlçe Belediye Başkanı Ödük ve Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Uslu yemekte selamlama konuşması gerçekleştirdi. Program sonunda, İlçe Belediye Başkanı Ödük, Rektör Prof. Dr. Şahin'e tablo takdim etti.

        (AH-Y)

        23.03.2017 12:18:47 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Konya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Konya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Konya İlçeleri
        Tüm Konya Haberleri
         Konya

        Konya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa