Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Vali Gül, şehit ailelerini ziyaret etti

        (Fotoğraflı)

        Hakan Kaleli

        SİVAS (İHA) - Sivas Valisi Davut Gül 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi ve Şehitleri Anma Günü dolayısıyla şehit ailelerini ziyaret etti.

        Vali Gül, ilk olarak Ulu Cami'de şehitler için okutulan mevlite katıldı. Cuma namazı öncesi yapılan mevlit programı, Kur'an-ı Kerim okunmasının ardından şehitler için yapılan duayla sona erdi. Mevlit programında Aile ve Sosyal Politikalar Sivas İl Müdürlüğü tarafından vatandaşlara şekerleme ikram edildi.

        Vali Gül, daha sonra 10 Şubat 2016 tarihinde Diyarbakır'ın Sur ilçesinde bölücü terör örgütü mensupları ile girilen silahlı çatışmada şehit düşen Jandarma Uzman Çavuş Adem Çelik'in Hafik'teki ailesini ziyaret ederek şehit babası Murat Çelik ile bir süre görüştü. Gül, ardından 15 Nisan 2016 tarihinde Mardin'in Savur ilçesinde şehit olan jandarma Komando Uzman Çavuş Erdal Çetin'in ailesine ziyarette bulundu. Burada şehidin babası Hasan Çetin ve annesi ile görüşen Gül, başsağlığı dileğinde bulunarak sabır diledi.

        Ziyaretlerde; Belediye Başkanı Sami Aydın, İl Jandarma Komutanı Albay Sinan Şen, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Hasan Aykut, Şehit Aileleri ve Gazileri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Mustafa Hızal da yer aldı.

        (UY-Y)

        17.03.2017 18:03:49 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Sivas haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sivas Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Sivas İlçeleri
        Tüm Sivas Haberleri
         Sivas

        Sivas

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa