Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AK Parti Konya İl Başkanı Arat ilçe ziyaretlerine devam ediyor

        (Fotoğraflı)

        KONYA (İHA) - AK Parti Konya İl Başkanı Musa Arat, 16 Nisan halk oylaması çalışmaları kapsamında Seydişehir, Yalıhüyük, Ahırlı, Bozkır, Hadim ve Taşkent ilçelerini ziyaret etti.

        İlçe ziyaret programına İl Başkan Yardımcıları Nurettin Akmeşe ve Mustafa Erkuş, İl Kadın Kolları Başkanı Ayşe Lütfiye Poçanoğlu, İl Yönetim Kurulu Üyeleri Mustafa Dolular, Muhammet Baysal, Mustafa Pirinç ve Uğur Erdoğan, İl Kadın ve Gençlik Kolları Yönetim Kurulu üyeleri de katıldı.

        İl Başkanı Arat, 15 Temmuz'un yeni bir Çanakkale olduğunu belirterek, "15 Temmuz'daki o hain darbe kalkışması ve halkımızın sağduyulu duruşu 241 şehit ve 2 bin 500'den fazla gaziyle yeni bir Çanakkale yazması ile hamdolsun gerek FETÖ'cü, gerekse onların işbirlikçi teröristlerinin artık Türkiye'de istediklerini yapamayacaklarının örneği verildi. 15 Temmuz benim kanaatim yeni bir Çanakkale'dir. Orada yedi düvele karşı İslam'ın sancağını, milletimizin onurunu korumayı ve kurtarmayı başaranlar, 15 Temmuz'daki alanlarda canlarını feda edenlerle çok farklı bir ruh hali içinde olmadıklarını düşünüyorum. 18 Mart'ta Çanakkale Zaferi'ni kutlayacağız ve gerek Çanakkale Zaferi gerekse 15 Temmuz'daki o darbeci hainlere ve onların işbirlikçilerine karşı onurlu duruşumuz bizim tarihimize hamdolsun altın harflerle yazıldı ve gelecek nesiller bunları anlatacak" dedi.

        "Yeni sistemin özü ülkemizi aydınlık geleceğe taşımaktır"

        "16 Nisan'daki halk oylamasının özü ülkeyi geleceğe daha sağlıklı, daha müreffeh, daha aydınlık yarınlara taşımaktan ibarettir" diyen Musa Arat, "18 maddeyi birleştirdiğinizde, Türkiye Cumhuriyetini önümüze konmuş olan hedeflere, o gelişmiş 20 ülkenin ilk onunun içerisinde yer alma hedeflerimize ve bizlerin çocukları, torunları ve geleceğimiz olan evlatlarımıza daha iyi bir Türkiye bırakmanın, kurgusunun temelindedir. Anayasa değişikliğinin özü budur" şeklinde konuştu.

        İl Başkanı Musa Arat şunları kaydetti: "Teşkilatçılık üzerimize düşen görevi layıkıyla yerine getirmektir. Bizlere tanımlanmış alanlar var. İl başkanına, yönetimine, ilçe yönetimlerine, gençlik kollarına, kadın kollarına sandık kurulu üyelerine, mahalle teşkilatlarına... Her birimizin ayrı ayrı görevi var ve bizden istenen bu tanımlanmış alanların ve görevlerin gerek 16 Nisan'a, gerek bundan öncekilerde olduğu gibi, gerekse bundan sonra önümüze gelecek her türlü bize tanımlanmış alanı ilgilendiren konulara hakkıyla cevap verebilmek ve bu alanların hakkını verip üzerimize düşeni layıkıyla yapmaktan ibarettir. Teşkilatçılık bunu gerektiriyor. Konyamızın misyonunu biliyorsunuz. 15 yıldır partimize verilen katkının sorumluluğu bizi çok daha fazla çalışmaya itiyor. Çalışacağız çünkü hiçbir zafer emeksiz kazanılmıyor. Her birey olarak AK Parti'nin içinde birer damlayız ve herkesin bir vazifesi var. Damlalar toplanıp denizleri ve tufanları oluşturuyoruz hamdolsun."

        (İHA-FM-Y)

        17.03.2017 14:44:59 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Konya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Konya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Konya İlçeleri
        Tüm Konya Haberleri
         Konya

        Konya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa