Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Belediye Meclisini takip eden gazeteciler Başkan Gümrükçüoğlu'nun Tıp Bayramı'nı kutladı

        (Fotoğraflı)

        TRABZON (İHA) - Trabzon Büyükşehir Belediye Meclisi Mart ayı son toplantısı Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu'nun başkanlığında bugün gerçekleştirildi.

        Başkan Gümrükçüoğlu, ilgili komisyonlardan gelen gündem maddelerinin görüşülerek karara bağlandığı Meclis toplantısında 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle doktor olan Arsin Belediye Başkanı Erdem Şen ve Dernekpazarı Belediye Başkanı Mehmet Âşık'ın tıp bayramlarını siyasi partilerin grup başkan vekilleri ile birlikte çiçek takdim ederek kutladı.

        Tıp çalışanlarının özveriyle görevlerini yerine getirdiklerini ifade eden Gümrükçüoğlu, "Doktorlarımız, fedakârlıkları ve meslek aşkları sayesinde yaratılmışların en üstünü olan insanın yaşam kalitesini yükseltmede ve bu yaşam kalitesinin duraksamaya uğradığı hallerde hastalarını sağlığına kavuşturmak adına kutsal bir görevi yerine getirmektedirler. Bu vesile ile tüm sağlık camiasının bu anlamlı gününü kutluyor, çalışmalarında başarılar diliyorum" dedi.

        Büyükşehir Belediye Meclisi takip eden gazeteciler de yine bir doktor olan Başkan Gümrükçüoğlu'na çiçek takdim ederek tıp bayramını kutladılar. İlkhaber Gazetesi Muhabiri Meryem Akgün, Başkan Gümrükçüoğlu'na Meclisi takip eden gazeteciler adına çiçek takdim ederken, gazeteciler adına konuşan Günebakış Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Aydın Gelleci, "Sayın Başkan, her yıl sizler bizlerin günümüzü kutladınız, törenlerimizde bizlerle birlikte oldunuz. Bu kez bizler sizlerin Tıp Bayramınızı kutlamak istedik. Sizlerin nezdinde tüm sağlık çalışanlarının bayramını kutluyor, üstün hizmetler diliyorum" diye konuştu.

        (BK-ÖS-Y)

        14.03.2017 17:38:22 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Trabzon haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Trabzon Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Trabzon İlçeleri
        Tüm Trabzon Haberleri
         Trabzon

        Trabzon

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa