Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AK Parti Konya İl Başkanı Arat, referandum çalışmalarını sürdürüyor

        (Fotoğraflı)

        KONYA (İHA) - Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Konya İl Teşkilatı, 6 Mart'ta başladığı 16 Nisan Halkoylaması çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

        AK Parti Konya İl Başkanı Musa Arat, İl Başkan Yardımcıları Nurettin Akmeşe ve Hayati Arık, İl Kadın Kolları Başkanı Ayşe Lütfiye Poçanoğlu, İl Yönetim Kurulu Üyeleri Ali Rıza Akköylü, Mustafa Özkan ve Ahmet Melih Güçlü ile birlikte halkoylaması çalışmalarını Ereğli, Karapınar, Halkapınar ve Emirgazi ilçelerinde sürdürdü.

        "16 Nisan akşamı 'Evet'ten yana hiç tereddüdümüz yok"

        İlçelerde parti teşkilatları ile bir araya gelen AK Parti İl Başkanı Musa Arat, "Konya, Ereğli'si, Beyşehir'i ve Akşehir'i ile kısacası tüm ilçeleri ile en yüksek desteği vermesi adına meydanlara çıkıyoruz. Vereceğimiz 'Evet'ler, akıtacağımız terlerle bereketlenecek. 'Evet' oyları en yükseğe çekilmiş bayrak gibi Konya'mızı zirveye taşıyacak. Şunu açık bir dille ifade edeyim. 'Evet'in oranı konusunda bir endişemiz yok. Yani 16 Nisan akşamı bu değişiklik, yüzde 50'nin üzerinde bir oranla milletimizin de onayından geçmiş olacak. Bu konuda hiçbir tereddüdümüz yok. Ancak bizler, Konya'nın en yüksek desteği vermesi adına çalışmalarımızı sürdüreceğiz" dedi.

        "Milletimiz bizi mahcup etmedi etmeyecek"

        16 Nisan gününe kadar tüm enerjileriyle sahada olacaklarının altını çizen AK Parti İl Başkanı Musa Arat, yeni bir sefere çıktıklarını dile getirerek, "Zaferler; fedakarlık, emek ve çalışmakla mümkündür. Onun için bizler, anayasa değişikliğini tek tek anlatacağız. Bunun gerekliliğini izah edeceğiz. Konya'da kapı kapı, ev ev dolaşıp anayasayı ve davamızı anlatacağız. Partimizin bu zamana kadar verdiği hizmetleri aktaracağız. Halkımız bu zamana kadar bizi hiç mahçup etmedi. İnşallah 16 Nisan'da yeni bir zaferi burada mutlulukla karşılayacağız. Buna inancımız tamdır" diye konuştu.

        İl Başkanı Arat, ilçe ziyaretleri kapsamında Ereğli'de faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşları ile muhtarlarla bir araya gelerek referandumu ve anayasa değişikliğini konuştu. Arat ayrıca, Emirgazi Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi, Ereğli'de yayın yapan ERT TV ve Metro TV'yi de ziyaret etti.

        (AH-Y)

        08.03.2017 12:19:19 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Konya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Konya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Konya İlçeleri
        Tüm Konya Haberleri
         Konya

        Konya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa