Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Amatör kulüplere Büyükşehir desteği sürüyor

        (Fotoğraflı)

        DENİZLİ (İHA)- Amatör sporun gelişmesi için Denizli Büyükşehir Belediyesi, amatör spor kulüplerine desteği sürdürüyor.

        Denizli Büyükşehir Belediyesi, amatör sporlara verdiği desteği sürdürüyor. Bu kapsamda amatör spor kulüplerine yapılan toplam 900 bin TL'lik maddi yardım programının üçüncü etabı Tavas ilçesinde gerçekleştirildi. Projenin Beyağaç, Kale ve Tavas ilçelerini kapsayan bölümünde, 19 kategoride faaliyet gösteren 7 amatör spor kulübüne toplam 58 bin 750 TL maddi destek sağlandı. Tavas'ta bir düğün salonunda düzenlenen programa Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Tavas Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol, Kale Belediye Başkanı Erkan Hayla, Beyağaç Belediye Başkanı Mustafa Akçay, Denizli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Gökoğlan, Denizli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Feyyaz Ceşen ve amatör spor kulüpleri katıldı.

        Belediyelerin görevleri arasında sadece yol, asfalt, bina gibi yapım çalışmalarının olmadığını belirten Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, bunlardan daha önemlisi gelecekte bayrağı devralacak ülkenin gençlerine sahip çıkmak olduğunu ifade etti. Zolan, "Bu noktada Denizli Büyükşehir Belediyesi olarak her türlü imkanımızı seferber etmek için gayret gösteriyoruz. Her gencimiz mutlaka bir spor dalıyla uğraşsın. Aynı genç sanat ve kültürle de uğraşsın. O çocuklarımız sanatla kültürle ve sporla uğraştığında özgüvenli olacaktır. Başka ülkenin gençleri ülkemizdeki ve Denizlimizdeki gençlere imrensin istiyoruz. İnşallah bu yolda hep birlikte yürüdüğümüzde hedefe erken varacağız. Bu ülke bu bayrak bu vatan bu gençler bizim. En büyük servet petrol ve altın madenleri değil, yetişmiş donanımlı gençlere sahip olmaktır. Gençliğimizin değerini bilmek, sahip çıkmak ve kaybetmemek adına her türlü imkanı seferber etmemiz gerekiyor. Bu noktada her alanda çalışıyoruz" diye konuştu.

        (MT-Y)

        17.02.2017 15:56:50 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Denizli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Denizli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Denizli İlçeleri
        Tüm Denizli Haberleri
         Denizli

        Denizli

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa