Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kahramanmaraş'ta kapalı yol yok

        (Fotoğraflı)

        Muhammet Özer

        KAHRAMANMARAŞ (İHA) - Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi ekipleri, kar yağışı nedeniyle yolların açık tutulması için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

        Büyükşehir Belediyesi bünyesinde hizmet veren Afet Koordinasyon Merkezi (AKOM) ekipleri, 7 gün 24 saat esasına göre nöbette. Ağırlıklı olarak kuzey ilçelerinde etkili olan kar yağışı nedeniyle tüm tedbirlerin alındığını kaydeden AKOM yetkilileri, il genelinde buzlanma tehlikesi olan yollarda tuzlama çalışmalarımız devam ettiğini söyledi.

        Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Trafik Yönetim Merkezi, Çağlayancerit, Göksun, Nurhak ve Afşin ilçe merkezlerinde yoğun kar yağışına rağmen ulaşımın kesintisiz devam ettiğini kar olmasına rağmen yolların açık olduğunu bildirdi.

        (OZR-Y)

        27.01.2017 14:43:59 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kahramanmaraş haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kahramanmaraş Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kahramanmaraş İlçeleri
        Tüm Kahramanmaraş Haberleri
         Kahramanmaraş

        Kahramanmaraş

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa