Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kırşehir merkezde bağlantısı kar yağışı nedeni ile kesilen köy yolları açıldı

        (Fotoğraflı)

        Enderhan Öz

        KIRŞEHİR (İHA) - Kırşehir'i dün akşam saatlerinde etkisi altına alan kar yağışı ile birlikte merkeze bağlı 12 köyle şehrin bağlantısı yapılan çalışmalarla yeniden sağlandı.

        Kırşehir merkeze bağlı Ulupınar, Dedeli, Değirmenkaşı, Karıncalı, Yeni yapan, Yağmurlu, Sarıuşağı, Yeşiloba, Beşler, Tatarilyas, Yayla kışla, Yukarı homurlu, köylerinde İl Özel İdare ekipleri yapılan çalışmalarla kapalı köy yollarını yeniden ulaşıma açtı. Akpınar ilçesinde, Akçakent, Boztepe , Çiçekdağı ,Mucur ve Kaman ilçesinde ekiplerin yaptığı çalışmalar sonrasında kapalı köyü yolu kalmadı.

        İl Özel İdare ekipleri oluşturduğu 7 ekiple çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Ankara-Kayseri karayolunda ise trafik kontrollü olarak karayolları ekipleri tarafından sağlanıyor.

        (EÖ-Y)

        26.01.2017 18:26:23 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kırşehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kırşehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kırşehir İlçeleri
        Tüm Kırşehir Haberleri
         Kırşehir

        Kırşehir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa