Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Artvin'in yeni Kültür ve Turizm Müdürü Ömer Gümüş göreve başladı

        (Fotoğraflı)

        Hasan Fehmi Demir

        ARTVİN (İHA) - Artvin İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü görevine atanan Ömer Gümüş görevine başladı.

        Artvin'de uzun yıllardır İl Kültür ve Turizm Müdürü olarak görev yapan Hüseyin Ateş'in Gümüşhane'ye tayini çıkmasının ardından göreve Ömer Gümüş getirildi.

        "Artvin'i turizm şehri yapacağız" diyen Gümüş "Kültür ve Turizm olarak, Artvin'in doğal güzelliklerinin yer aldığı, Borçka, Ardanuç, Yusufeli, Şavşat, Arhavi, ağırlıklı olduğu ev pansiyonculuğu, yayla turizmi ve doğa turizmine ağırlık vermek istiyoruz. Tarihi mekanlar olarak öncelikle Artvin Kalesi, Ardanuç Kalesi, Tibet Kilisesi, İşhan Kilisesi, Porta Manastırı ve bunların dışında ilimizde bulunan tarihi binaların turizme kazandırılması konusunda çalışmalar yapacağız" dedi.

        Ömer Gümüş Kimdir?

        Evli iki çocuk babası Ömer Gümüş, Artvin Şavşat Meydancık Köyü doğumlu, İşletme Fakültesi mezunu, 10 Yıl Sinop, 10 Yıl, Eskişehir, 8 Yıl Bursa ve 1 Yıl İstanbul illerinde farklı kurumlarda il müdürlükleri yapmış. Ömer Gümüş, Kayak Sporu, Yelkenli, Yüzme, badminton, dağcılık gibi sporlarda lisansı bulunuyor.

        (HFD-ÖS-Y)

        14.01.2017 12:46:56 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Artvin haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Artvin Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Artvin İlçeleri
        Tüm Artvin Haberleri
         Artvin

        Artvin

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa