Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Cide Kaymakamlığı'nda geçici görev değişimi

        (Fotoğraflı)

        Mehmet Salman

        KASTAMONU (İHA) - Kastamonu Cide Kaymakamı Fatih Demir, geçici görevle Mersin Valiliği Hukuk Müşavirliği'ne görevlendirildi.

        Yaklaşık 2 yıldır Cide Kaymakamlığı görevini sürdüren Fatih Demir, İç İşleri Bakanlığının talimatıyla geçici olarak Mersin Valiliği Hukuk Müşavirliği'nde görev yapacak. 2014 yılından beri Cide'de görev yapan Demir, hafta sonu görevinden ayrıldı. Gelecek hafta içerisinde geçici görevlendirildiği Mersin Valiliği'nde göreve başlayacak olan Fatih Demir sonrası, Cide Kaymakamlığı'na geçen hafta içerisinde herhangi bir görevlendirme yapılmadı.

        Cide Kaymakamlık görevini Fatih Demir'in geçici olarak gittiği görevden dönene kadar, Şenpazar Kaymakamı Abdullah Kadıoğlu'nun vekalet edeceği öğrenildi.

        (MS-GY-Y)

        12.01.2017 11:13:20 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kastamonu haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kastamonu Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kastamonu İlçeleri
        Tüm Kastamonu Haberleri
         Kastamonu

        Kastamonu

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa