Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Karaman'da vali yardımcıları ve kaymakamlar için veda yemeği verildi

        (Fotoğraflı)

        KARAMAN (İHA) - Karaman Valisi Süleyman Tapsız, çıkan kararname ile Karaman'dan tayin olan kaymakam ve vali yardımcıları için düzenlenen veda yemeğine katıldı.

        Polisevinde verilen yemeğe, Vali Süleyman Tapsız, eşi Dr. Ayşe Tapsız ile birlikte katıldı. Yeni görev yerlerinde başarılar dileyerek konuşmasına başlayan Vali Tapsız, ülkemizin her bir köşesinin ayrı bir değer olduğunu belirterek, mülki idare amirleri olarak görev yaptığımız her yerde halka hizmet, hakk'a hizmet anlayışıyla hareket etmeleri gerektiğini söyledi. Yaşadıkları ve görev yaptıkları bölgelerde vatandaşlarla iç içe olmalarını isteyen Vali Tapsız: "Bu millet bizden hizmet bekliyor. Yaptığımız ve yapacağımız hizmetlerle gerek bölgemizin gerekse ülkemizin kalkınmasına katkı sağlayacağız" dedi.

        Birkaç gün içerisinde ilimizden ayrılarak yeni görev yerlerine gidecek olan Vali Yardımcıları ve Kaymakamlara aileleriyle birlikte sağlıklı, başarılı ve huzur dolu bir yaşam dileyen Vali Tapsız, Karaman'da görev yaptıkları süre içerisinde verdikleri hizmetlerden dolayı Vali Yardımcıları ve Kaymakamlara teşekkür ederek, günün anısına plaket ve çeşitli hediyeler verdi.

        Son Kararnameyle Vali Yardımcısı Erkan Karahan Tekirdağ Malkara İlçe Kaymakamlığına, Vali Yardımcısı Kenan Eskin Afyon Bolvadin Kaymakalığına, Vali Yardımcısı Mehmet Uğur Arslan Konya Kulu Kaymakamlığına, Vali Yardımcısı Ahmet Günaydın Trabzon Araklı Kaymakalığına, Ermenek Kaymakamı Eyüp Güngör Erzincan Otlukbeli Kaymakamlığına, Başyayla Kaymakamı Hamza Özer Erzurum Vali Yardımcılığına, Ayrancı Kaymakamı Fatih Kaşıkçı Başyayla Kaymakamlığına atanmışlardı.

        Düzenlenen veda yemeği, toplu hatıra fotoğrafının çekilmesiyle sona erdi.

        (MD-AH-Y)

        14.12.2016 17:32:10 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Karaman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Karaman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Karaman İlçeleri
        Tüm Karaman Haberleri
         Karaman

        Karaman

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa