Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi'nin kar nöbeti

        KAHRAMANMARAŞ (İHA) - Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi kar yağışı ekili olan bölgelerde temizlik çalışmalarına başladı.

        Kahramanmaraş'ta şehir merkezinde yüksek kesimlerde etkisini hissettiren kar yağışı kuzey ilçeleri olan Andırın, Göksun, Afşin, Elbistan, Ekinözü ve Nurhak'ta kar temizleme çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

        Büyükşehir Belediyesi Afet ve Koordinasyon Merkezi (AKOM) tarafından yapılan yazılı açıklamada; "Şu anda Elbistan Karahasanuşağı grup yolu, Ekinözü Alişar -Ataköy grup yolu, Elbistan - Ekinözü Bağlantı yolu, Afşin Eshab-ı Kehf yolu, Nurhak merkez ve Eskiköy grup yolu ve Çamlıca Grup Yolu'nda kar temizleme çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

        İlçe merkezlerinde ise Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanlığına bağlı Çevre Koruma Kontrol Şube Müdürlüğü ekipleri kuzey ilçelerimizde başlayan yoğun kar yağışıyla beraber aralıksız olarak kar küreme çalışmalarına devam etmektedir. Gün aydınlanmadan çalışmalarına başlayan ekipler, Büyükşehir Belediyesine bağlı ana artel ve kaldırım üstlerinde vatandaşlarımızın güvenliği için 24 saat aktif halde temizlik çalışmalarını sürdürmektedir" denildi.

        (OZR-Y)

        14.12.2016 13:21:59 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kahramanmaraş haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kahramanmaraş Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kahramanmaraş İlçeleri
        Tüm Kahramanmaraş Haberleri
         Kahramanmaraş

        Kahramanmaraş

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa