Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Siirtli öğrenciler polise 'cevşen' verdi

        (Fotoğraflı)

        Mehmet Niyazi Deniz

        SİİRT (İHA) - Siirt'te bir grup öğrenci, İstanbul'da düzenlenen bombalı terör saldırısı nedeniyle moral ziyaretinde bulunduğu polise, Türk bayrağı ve cevşen verdi.

        Siirt'te özel bir okulda eğitil gören bir grup öğrenci, öğretmen ve okul idarecileriyle birlikte, Aydınlar karayolu ile çevre yolunun kesiştiği kavşaktaki polis noktasında görevli güvenlik güçlerine moral ziyaretinde bulundu. Öğrenciler, ziyarette, yanlarında getirdiklerini Türk bayraklarını ve cevşenleri polise verdi. Anlamlı ziyaretten dolayı duydukları memnuniyeti dile getiren güvenlik güçleri, verilen Türk bayraklarını öperek aldı. Öğrencilerden biri de cevşeni polisin boynuna asarak, "Allah sizi korusun" dedi.

        Öğrencilere alınan güvenlik önlemleri hakkında bilgi veren polis amiri, Siirt'in kendi kontrolleri altında olduğunu, tüm kötü niyetli şahıslara nefes aldırtmadıklarını, kent halkının güvenliği için 24 saat önlem alındığını söyledi.

        Özel okul yöneticisi Cahit Epçaçan, son dönemde ülkede meydana gelen gelişmelerden sonra final okulları olarak her zaman polisin yanında olduklarını belirterek, öğrencilerde vatan ve bayrak bilincini aşılamak için Siirt'teki polis notalarını gezerek birer Türk bayrağı ve onları korumaları için de cevşen verdiklerini söyledi.

        Öğrenciler, daha sonra da Kurtalan karayolu üzerindeki polis noktası ziyaret etti.

        (MND-MP-AŞ-Y)

        13.12.2016 15:50:59 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Siirt haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Siirt Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Siirt İlçeleri
        Tüm Siirt Haberleri
         Siirt

        Siirt

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa