Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Göynücek'te dolar bozdurana su bedava

        Murat Çelik A.

        AMASYA (İHA) - Amasya'nın Göynücek ilçesinde 200 dolar ve üzerinde dövizini bozdurup makbuzunu getirenlere Göynücek Belediyesi tarafından 25 TL'lik su yüklemesi yapılacağı açıklandı.

        Göynücek Belediyesi, su yüklemesi istemeyen vatandaşlara diledikleri takdirde ilçe ile şehir merkezi arasındaki otobüs seferlerinden bir hafta boyunca ücretsiz yararlanma fırsatı da sunuyor. Belediyeden yapılan açıklamada, kampanyanın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın çağrısına destek olmak amacıyla düzenlendiğini bildirildi.

        Açıklamada şu ifadelere yer verildi: "'Milletimize ve topraklarımıza sahip çıkmak amacıyla Türk Lirası'na sahip çıkalım' sloganından hareket ederek yeni bir uygulamayı hayata geçiriyoruz. Ülkemiz ekonomisine destek olmak anlamında belediyemiz olarak Cumhurbaşkanımızın dün olduğu gibi bugün de arkasındayız. Yaptığı her çağrıyla ilgili olarak arkasında olmaya, destek vermeye devam edeceğiz. Ülkemiz üzerine oynanan oyunların son bulması ve ekonomimizin daha da güçlenmesi için toplumun her kesiminden gelen bu desteğin daha da yaygınlaşması en büyük arzumuzdur. Bu anlamda ülkesini düşünen halkımızı, herkesi dövizini bozdurarak Türk Lirası'na, altına yatırım yapmaya davet ediyoruz. Haydi vatandaş sende dövizini bozdur 25 TL su veya 1 haftalık Göynücek Amasya arası otobüs seferinden ücretsiz olarak yararlan."

        (MÇ-SLH-Y)

        09.12.2016 10:37:54 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Amasya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Amasya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Amasya İlçeleri
        Tüm Amasya Haberleri
         Amasya

        Amasya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa