Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Şiddetle mücadele TIR'ı rotayı tamamlandı

        (Fotoğraflı)

        Koray Ustabaşı

        EDİRNE (İHA) - Edirne'de Avrupa Birliği destekli 25 Kasım Dünya Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Günü etkinlikleri çerçevesinde, 'Gezici Bilgi Merkezi TIR'ı Kadına Karşı Şiddetle Mücadele için tüm ilçe ve dezavantajlı mahalleleri gezerek, rotasını tamamladı.

        Edirne AB Bilgi Merkezi ve Edirne Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü işbirliğiyle organize edilen, "Kadına Karşı Şiddetle Mücadele Gezici Bilgi Merkezi" TIR'ı, Edirne merkezde ve özellikle dezavantajlı mahallelerde, Lalapaşa, Süloğlu, Havsa, Uzunköprü, Meriç, Keşan, İpsala ve Enez ilçelerinde de farklı günlerde gezerek, rotasını tamamladı.

        Edirne'nin 8 ilçesi ve ilçelere bağlı köyler ile mahallerinde gezen Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Gezici Bilgi Merkezi TIR'ı, Edirne Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü'nde görevli psikolog, sosyolog ve sosyal hizmet uzmanından oluşan uzman ekip ile Avrupa Birliği Türkiye Delegasyonu ve Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Kadının Statüsü Genel Müdürlüğü'nün sağladığı materyaller ile kadınlarla bir araya gelip, onlara haklarını anlattı ve bilgilendirmelerde bulundu.

        Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Gezici Bilgi Merkezi TIR'ı öncelikle Edirne'de trafiğe kapalı Saraçlar Caddesi'nde açılışı ve tanıtımı gerçekleştirildi. Etkinliğe Edirne Vali Yardımcısı Mustafa Ergün ve Beyazıt Tanç, Edirne Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Bilgin Özbaş, Edirne Ticaret Odası Başkanı Recep Zıpkınkurt, Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Mehmet Eren ve birçok kurumun il müdürleri, Edirne'deki Sivil Toplum Kuruluşları ile Edirne halkı yoğun bir katılım sağladı.

        (KU-MEF-Y)

        28.11.2016 18:43:48 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Edirne haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Edirne Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Edirne İlçeleri
        Tüm Edirne Haberleri
         Edirne

        Edirne

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa