Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Denizli Büyükşehir'den Bekilli'nin içme suyuna çözüm

        (Fotoğraflı)

        DENİZLİ (İHA)- Denizli Büyükşehir Belediyesi DESKİ, Bekilli ilçesine 2 adet içme suyu sondaj kuyusu, 1 adet 2 bin metreküplük ve 2 adet 500 metreküplük içme suyu deposu inşa ediyor.

        Denizli Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (DESKİ) Genel Müdürlüğü, tüm ilçelerde yürüttüğü içme suyu projesi kapsamında Bekilli'deki içme suyu sorununa çözüm bulacak. İçme suyu sistemini yenileme çalışmalarına başlayacak Büyükşehir, ilçede 2 adet içme suyu sondaj kuyusunun ardından, 1 adet 2 bin metreküplük ve 1 adet 500 metreküplük içme suyu deposu ile 1 adet 500 metreküplük biriktirme deposu inşa edilecek.

        Yapılacak, çalışmayla ilçe halkını nitelikli, yeni ve temiz su depolarından su ihtiyacının karşılayacağını belirten Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Bekilli'de yaşanacak su sıkıntısının önüne geçileceğini söyledi.

        Başkanı Zolan, "Su, insan ve canlı hayatının olmazsa olmazı, vazgeçilmez bir değeri. Suya yapılan yatırım doğaya ve gelecek nesillere yapılan yatırımdır. Bu bilinçle kent merkezimiz ve tüm ilçelerimizde yaşayan vatandaşlarımızın su sıkıntısı çekmemeleri, temiz ve kaliteli su kullanmaları için çalışıyoruz. Bekilli ilçemizdeki projelerimizle halkımız daha nitelikli suya kavuşacak. Ben şimdiden hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

        (MT-SÇ-Y)

        28.11.2016 11:36:35 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Denizli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Denizli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Denizli İlçeleri
        Tüm Denizli Haberleri
         Denizli

        Denizli

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa