Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Vali İpek'in ilçe gezileri

        (Fotoğraflı)

        Osman Aksu

        SİNOP (İHA) - Sinop Valisi Hasan İpek, Gerze ve Dikmen ilçelerinde incelemelerde bulundu.

        Sinop Valisi Hasan İpek, Gerze ve Dikmen'de kurumları ziyaret etti. Vali İpek'in Dikmen ziyaretine Kaymakam V. Sinop İl Hukuk İşleri Müdürü İzzet Ercan, Belediye Başkanı Saim İstanbullu, İl Genel Meclis Başkanı Şükrü Gündoğdu, Ak Parti Dikmen İl Genel Meclis Üyeleri Süleyman Yıldırım ve Kerim Ali Şahin, AK Parti İlçe Başkanı Hüseyin Türkmen ve ilçe protokolü katıldı. Vali İpek Dikmen ziyareti kapsamında önce Dikmen Kaymakamlığı'nı ziyaret etti, günün anısına Kaymakam V. İzzet Ercan'a maket kotra hediye etti. Sinop Valisi İpek, kaymakamlık ziyaretinin ardından İlçe Jandarma Komutanlığı, İlçe Emniyet Amirliği ve Dikmen Belediye Başkanlarını da ziyaret ederek görüşmelerde bulundu.

        Halkla da bir araya gelen İpek ilçe ile ilgili bilgi sordu ve vatandaşların sorunlarını dinledi. İlçe sakinleri de sağlık, yol ve işsizlikle ilgili sıkıntıları olduğunu dile getirdiler.

        Vali İpek'e Sinop Alay Komutanı J. Alb. Şefaattin Serten, İl Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren, Genel Sekreter V. Vali Yardımcısı Mehmet Yüzer İl Milli Eğitim Müdürü Nevzat Türkkan ve çok sayıda kurum müdürü eşlik etti.

        Vali İpek, Dikmen ziyareti sonunda Şehit Bahattin Dolma'nın kabrini ziyaret etti. Ardın Gerze'ye hareket etti. Gerze'ye giden Vali Hasan İpek, kaymakamlık ve belediye başkanlığına ziyarette bulundu.

        İlk olarak Hükümet Konağı'nı ziyaret eden Vali İpek'i İlçe Kaymakamı Bülent Bayraktar ve kurum çalışanları kapıda karşıladı.

        Kurum çalışanlarıyla tek tek tokalaşan Vali İpek ardından toplu fotoğraf çektirdi. Daha sonra görüşmede bulunmak üzere kaymakamlık makamına geçildi. Ardından Gerze Belediyesi'ne ziyarette bulunmak üzere Hükümet Konağı'ndan çıkış yapan Vali İpek, yol üzerinde esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelerek bir süre sohbet etti; ilçe sakinlerinin sorunlarını dinledi. Ardından belediyeye geçen Vali Hasan İpek'i Gerze Belediyesi çalışanları ve Belediye Başkanı Osman Belovacıklı kapıda karşıladı. Burada da belediye çalışanlarıyla toplu bir hatıra fotoğrafı çekilmesinin ardından Belediye Başkanlığı makamında görüşmelerde bulundu.

        Belediye ziyaretinin ardından Vali Hasan İpek'in kurum ziyaretleri son buldu.

        (OSM-SLH-Y)

        24.11.2016 11:26:46 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Sinop haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sinop Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Sinop İlçeleri
        Tüm Sinop Haberleri
         Sinop

        Sinop

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa