Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Belediye Başkanı Asri Mezarlık projesi alanında inceleme yaptı

        (Fotoğraflı)

        KIRŞEHİR (İHA) - Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, asri mezarlık proje alanında inceleme yaptı.

        24 Ağustos'ta ihalesi yapılan asri mezarlık proje alanında incelemede bulunan Başkan Bahçeci, proje kapsamında cami, gasilhane, taziye evi ve yönetim binasının bir arada olacağını söyledi. Belediye Başkanı, "Asri mezarlık inşaatımız başladı ve hızla devam ediyor. İnşallah burada ilk etap da idari binamız morglarımız, taziye evlerimiz olacak ve 400 mezar hazır olacak." dedi.

        Ayrıca proje alanında 100 kişilik de şehit mezarlığı olacağını da belirten Başkan Bahçeci sözlerini şöyle tamamladı:

        "Yıllar içerisinde ihtiyaca göre büyütülecek projemiz yaklaşık 200 dönüm alan içerisine yerleşmiş durumda. Boztepe yolu üzerinde iyi bir nokta da. Sonra ki etaplarda camimiz diğer tesislerimiz inşallah etap etap yapılacak. Hedefimiz ilk etapı önümüzdeki yıl bitirip defin işlemlerine başlayacağız. Kırşehir'imize hayırlı uğurlu olsun. Asri mezarlık önemli bir ihtiyaçtı. Asri Mezarlığımızın çevre duvarını, güvenlik kulübesini, idari binasını ve 400 lahit mezar yapacağız. Geri kalan bölümlerini de ikinci etapta tamamlayacağız.

        Herkesin yerinin belli olduğu bakımlarının düzenli olarak yapıldığı güzel bir mezarlığa Kırşehir imiz kavuşmuş olacak.Biz belediye olarak sadece asfalt ve yol yapan belediye anlayışından sıyrılarak sosyal, kültürel ve eğitim alanlarında da yatırımlar yapıyoruz. Şehrimiz için daha büyük hedefler koyduk."

        (EÖ-SK)

        21.11.2016 17:16:54 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kırşehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kırşehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kırşehir İlçeleri
        Tüm Kırşehir Haberleri
         Kırşehir

        Kırşehir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa