Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Tokat'ta "Çocuk Hakları" konulu fotoğraf sergisi açıldı

        (Fotoğraflı)

        Nurhan İçmez

        TOKAT (İHA) - Tokat'ta fotoğrafçılar "Çocuk Hakları" konulu fotoğraf sergisi açtı.

        Tokat Fotoğraf Sanatçıları Derneği (TOFSAD) Çocuk Hakları Günü dolayısı ile Novada AVM işbirliği ile "Çocuk Hakları" konulu fotoğraf sergisi açtı. Açılışa Başçiftlik Belediye Başkanı Murat Tunçel başta olmak üzere çok sayıda davetli katıldı. Sergi hakkında bilgi veren TOFSAD Başkanı Mustafa Kılınç, "Oluşturmuş olduğumuz kurulla birlikte üyelerimizin bizlere gönderdiği fotoğrafları büyük titizlikle seçerek sergimizi açmış bulunuyoruz. Sergi açılışımızı ise küçük bir kardeşimize yaptırdık. Ben emeği geçen herkese sonsuz teşekkür ediyorum" dedi.

        Sergiyi gezen ziyaretçilerden Sedat Güneşoğlu ise, "Atatürk 'Sanatsız kalan bir milletin, hayat damarlarından biri kopmuş demektir' diyerek bu güzel söz herkesin kulağına küpe olmalıdır. TOFSAD'ın ve diğer derneklerimizin bu tarz etkinliklerine gerek protokolümüz, gerekse Tokat halkı sahip çıkmalıdır. Bu tarz etkinlikler Tokat'ımız için büyük kazançtır" diye konuştu. Serginin 30 Kasım tarihine kadar açık kalacağı bildirildi.

        (Nİ-SLH-Y)

        21.11.2016 12:46:51 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tokat haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tokat Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Tokat İlçeleri
        Tüm Tokat Haberleri
         Tokat

        Tokat

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa