Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Çocuk İhmalinin ve İstismarının Önlenmesi Çalışmaları Paydaş Kurumlar Toplantısı

        (Fotoğraflı)

        ESKİŞEHİR (İHA) - Çocuk İhmalinin ve İstismarının Önlenmesi Çalışmaları Paydaş Kurumlar Toplantısı, İl Milli Eğitim Müdürlüğü´nde gerçekleştirildi.

        Toplantıya; "Yerel Düzeyde Çocuk İhmalinin ve İstismarının Önlenmesi Stratejik İl Eylem Planı Uygulama ve İşbirliği Protokolü"nü imzalayan kurum ve kuruluşların temsilcileri katıldı. Toplantıya başkanlık eden İl Milli Eğitim Müdürü Necmi Özen, üç yıldır Eskişehir yerelinde gerçekleştirilen çocuk ihmali ve istismarının önlenmesi çalışmalarının sekretaryasını müdürlük olarak yürütmekten duyduğu mutluluğu dile getirerek, il düzeyindeki 28 kurum ve kuruluşun böyle hassas bir konuda bir arada koordineli bir şekilde iki yıldır yaptıkları çalışmalar için teşekkür etti. Özen ayrıca, Eskişehir modeli olarak gerçekleştirilen çalışmaların sunumunun, yedi ulusal ve uluslararası kongrede gerçekleştirildiğini, kapsam ve paydaşlar bakımından bir ilk olma özelliğini koruduğunu belirtti.

        Toplantıda: Anadolu Üniversitesi, Eskişehir Osmangazi Üniversitesi, Eskişehir Barosu, Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, Eskişehir İl Jandarma Komutanlığı, Eskişehir İl Emniyet Müdürlüğü, Alpu Belediyesi, Han Belediyesi, İnönü Belediyesi, Mihalgazi Belediyesi, Mihalıççık Belediyesi, Tepebaşı Belediyesi, Eskişehir İl Müftülüğü, Odunpazarı İlçe Müftülüğü, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, Eskişehir İl Milli Eğitim Müdürlüğü, İlçe Milli Eğitim Müdürlükleri, Eskişehir İl Sağlık Müdürlüğü, Eskişehir Halk Sağlığı Müdürlüğü, Eskişehir Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreterliği, Sivil Toplum Kuruluşları Adına; 7-12 Yaş Çocukları Destekleme ve Geliştirme Derneği, Eğitim Öğretimi Destekleme Derneği, Eksi 25 Derneği, Korunmaya Muhtaç Erkek Çocukları Destekleme ve Geliştirme Derneği, Korunmaya Muhtaç Kız Çocukları Destekleme Derneği, Özel Eğitime Muhtaç Çocukları Koruma Derneği, Türk Anneler Derneği'nden oluşan paydaş kurumlar: geçen iki yıllık dilimde çocuk ihmali ve istismarını önleme alanında gerçekleştirdikleri çalışmaları sundular. Öte yandan kurum ve kuruluşlar, bu yıl yapılacak çalışmalar konusunda ortak planlamalar yaparak, yeni kararlar aldılar.

        (MSY-Y)

        10.11.2016 16:28:50 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Eskişehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Eskişehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Eskişehir İlçeleri
        Tüm Eskişehir Haberleri
         Eskişehir

        Eskişehir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa