Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bolulu bürokratlar Bolu'da bir araya geldi.

        - Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz;

        - "Sizlerin desteğiyle Bolu'yu Dünya'da yaşanabilir kentler arasında ilk 10'a sokacağız"

        (Fotoğraflı)

        Bülent Velioğlu-Faruk Cidem

        BOLU (İHA) - Türkiye'nin çeşitli illerde görev yapan Bolulu bürokratlar Bolu'da bir araya geldi. Bolu Belediyesi'nin ev sahipliğinde ve Bolu Kent Konseyi'nin organizasyonunda gerçekleştirilen programda bürokratlara belediye projeleri ile ilgili bir sunum yapan Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, "Sizlerin de desteği ile hep birlikte Bolu'yu dünyada yaşanılabilir kentler arasında ilk on içerisine taşıyacağız" dedi.

        Ankara ve İstanbul başta olmak üzere Türkiye'nin birçok yerinde görev yapan Bolulu bürokratlar, Bolu Belediyesi'nin ev sahipliği ve Bolu Kent Konseyi'nin organizasyonunda gerçekleştirilen bir programda Bolu'da bir araya geldi. Bolu Belediyesi Ressam Mehmet Yücetürk Sanat Merkezi'nde gerçekleştirilen programa Bolu Valisi Aydın Baruş, AK Parti Bolu Milletvekili Fehmi Küpçü, Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, AİBÜ Rektörü Prof. Dr. Hayri Coşkun, Seben Belediye Başkanı Süleyman Özbağ, Bolu Belediye Başkan Yardımcıları Emine Davarcıoğlu, Zerrin Biçen, İhsan Ağcan ile Ekrem Çetinkaya, AK Parti İl Başkanı Nurettin Doğanay, Kent Konseyi Başkanı Refik Özçelik, Ankara Bolu Federasyonu Başkanı Yakup Evirgen, Ankara ve İstanbul'da bulunan Bolulu derneklerin başkanları ve Türkiye'nin birçok yerinde görev yapan Bolulu bürokratlar katıldı.

        Öğlen yemeği ile başlayan program daha sonra Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz'ın belediye projeleri hakkında gerçekleştirdiği sunum ile devam etti. Sunumu sırasında hedeflerinin Bolu'yu dünyada yaşanılabilir kentler arasında ilk sıralara kadar yükseltmek olduğunu belirten Başkan Yılmaz; "Sizlerin de destekleri ile inşallah Bolumuzu ilerleyen dönemlerde dünyada yaşanılabilir kentler arasında ilk sıralara kadar yükselteceğiz. Ben bu güne kadar özellikle Ankara bürokrasisinde bizlere destek veren Bolulu bürokratlarımıza sonsuz teşekkür ediyorum" dedi.

        Başkan Yılmaz bürokratlara gerçekleştirdiği sunumun devamında, Büyüksu Göleti, Kuruçay Deresi Islah ve Eski Sanayi Kentsel Dönüşüm Projesi, Gölcük Teleferik Projesi başta olmak üzere Bolu Belediyesi tarafından yürütülen bütün projeler hakkında bilgiler verdi. Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Ressam Mehmet Yücetürk Sanat Merkezi'ndeki programın devamında Bolulu bürokratları Park ve Bahçeler Müdürlüğü'ne götürerek orada yapılan çalışmaları yerinde anlattı. Bürokratlar özellikle içerisinde mandalina ve portakal da olmak üzere birçok tropikal bitki ve meyvenin yer aldığı tropikal bitki serasına ve domateslerini dalından taze taze koparıp yiyebildikleri topraksız tarım serasına hayran kaldılar.

        (BV-RFK-Y)

        06.11.2016 16:40:54 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bolu haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bolu Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Bolu İlçeleri
        Tüm Bolu Haberleri
         Bolu

        Bolu

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa