Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Özgüven'den muhtarlar onuruna yemek

        (Fotoğraflı)

        KONYA (İHA) - Muhtarlar Günü nedeniyle muhtarlar onuruna yemek ve plaket programı düzenleyen Konya'nın Ereğli İlçe Belediyesi, muhtarlarla Ereğli protokolü ve STK temsilcilerini buluşturdu.

        Ereğli Belediyesi Kültür Merkezi Bolkar Salonunda gerçekleştirilen programın açılış konuşmasını Ereğli Muhtarlar Derneği Başkanı Memduh Karaca yaptı. Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven ise; "Ereğli Belediyesi olarak ilk muhtarlar gününde siz değerli muhtarlarımızın gününü kutlamak ve meslekte kıdemli olan muhtarlarımıza da plaket vermek istedik. Muhtarlarımız mahallelerimizin yaşlılarımızın hamisi, küçük çocuklarımızın ağabeyi ve tüm vatandaşlarımızın yol göstericisidirler. Ereğli Belediyesi olarak belediyede hizmet takibinin daha hızlı yapılması, koordinasyonun daha iyi sağlanması amacıyla Muhtarlık Ofisi açtık ve Muhtarlık Müdürlüğü kurduk. Muhtarlarımız bizlerin mesai arkadaşıdır. Onların talep ve istekleri önceliklerimiz arasında gelmektedir" diye konuştu.

        Ereğli Kaymakamı Ömer Lütfi Yaran da; "Muhtarlarımızın arkasında her hangi bir siyasi güç olmaksızın kendi güçleri ve emekleri ile seçimleri kazanan olmaları ve seçildikleri mahallelerde vatandaşların her türlü işleri ile uğraşmaları onların ne kadar önemli bir iş yaptığını göstermektedir. Muhtarlar Günü'nü kutluyor başarılar diliyorum" şeklinde konuştu.

        Konuşmaların ardından meslekte 7 dönemi tamamlayan ve en fazla görev yapan Mehmet Çağlak ile en az 4 dönem kıdemi bulunan muhtarlara plaket takdim verildi ve hatıra fotoğrafı çektirildi.

        Ereğli Belediyesi tarafından organize edilen programa, Ereğli Kaymakamı Ömer Lütfi Yaran, Halkapınar Kaymakamı Erdal Çetinbaş, Garnizon Komutanı Osman Koşar, Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven, Halkapınar Belediye Başkanı Fahri Vardar, Ereğli Emniyet Müdürü Hakan Uzun, POMEM Müdürü Ali Kurbi, İlçe Milli Eğitim Müdürü İradet Genç, daire amirleri, STK temsilcileri ve 87 mahallenin muhtarları katıldı.

        (EÇ-FM-Y)

        20.10.2016 18:24:24 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Konya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Konya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Konya İlçeleri
        Tüm Konya Haberleri
         Konya

        Konya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa