Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Sevgi Eli, Kayalı ailesinin yaralarını sardı

        (Fotoğraflı)

        DENİZLİ (İHA) - Denizli Büyükşehir Belediyesi bünyesinde muhtaçlara yönelik hizmet veren Sevgi Eli, bir süre önce Babadağ ilçesinde meydana gelen yangında evleri yanan Kayalı ailesinin yaralarını sardı.

        Denizli Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı bünyesinde muhtaçlara yönelik faaliyet gösteren Sevgi Eli, bir süre önce Babadağ ilçesinde çıkan yangında evleri büyük zarar gören Kayalı ailesinin eşyalarını yeniledi.

        Henüz sebebi belirlenemeyen bir neden dolayı çıkan yangında evleri yanan ve evleri büyük zarar görerek eşyaları kullanılamaz hale gelen Kayalı ailesine, Denizli Büyükşehir Belediyesi Sevgi Eli 8,10 ve 24 yaşlarında 3 çocuğu olan Mehmet-Ayşe Kayalı çiftine sahip çıktı.

        Denizli Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Erdal Işık, Sevgi Eli Sorumlusu Selma Yıldız ve Sevgi Eli ekipleri önceki gün aileyi ziyaret ederek, yangında kullanılmaz hale gelen eşyaları yeniledi. Mehmet ve Ayşe Kayalı çiftinin yenilenen eşyaları Sevgi Eli ekipleri tarafından döşendi. Yenilenen eşyaları görünce büyük sevinç yaşayan Kayalı çifti, bu zor günlerinde imdatlarına koşan Denizli Büyükşehir Belediyesi Sevgi Eline teşekkür etti.

        Afetzede ve ihtiyaç sahibi vatandaşların Sevgi Eli ile yaralarının sarıldığını ifade eden ve aileye geçmiş olsun dileklerinde bulanan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, "Sevgi Elimiz, Denizli'nin vicdanı. Hayırsever vatandaşlarımız, afetzede ve ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın mağduriyetini Sevgi Elimiz aracılığı ile gideriyor. Sevgi Eli, Büyükşehir İtfaiyemiz ile koordineli bir şekilde çalışarak, hayırseverlerimizden gelen yardımları ihtiyacı bulunan vatandaşlarımıza iletiyor. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi.

        (MT

        08.10.2016 17:33:45 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Denizli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Denizli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Denizli İlçeleri
        Tüm Denizli Haberleri
         Denizli

        Denizli

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa