Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AK Parti teşkilatından yaşılara ziyaret

        (Fotoğraflı)

        Akif Yaman

        BARTIN (İHA) - AK Parti Bartın İl Başkanı Av. Hüseyin Manav, İl Sosyal Politikalar Birim Başkanı Uğur Yılmaz, İl Tanıtım Medya Başkanı Murat Yıldırım 'Çınarların Gölgesinde' isimli proje kapsamında köylerde yaşayan yaşlılara ziyaretlerde bulundu.

        AK Parti İl Başkanı Hüseyin Manav ve beraberindeki AK Parti heyeti bu kapsamda ile olarak Kurucaşile İlyasgeçidi köyünde yaşayan 104 yaşındaki Fermida Erta'yı ziyaret etti. Daha sonra Gökçekıran köyünde 105 yaşındaki Zühre Günsever'i ve Bayıryüzü köyünde 104 yaşındaki Nazife Günay'ı ziyaret eden Manav ve beraberindeki AK Parti heyeti, yaşlıların sorun ve taleplerini dinledi. Yaşlıların Dünya Yaşlılar Günlerini de kutlayan Manav, ayrıca sağlıklı ömürler diledi.

        (AY-RFK-Y)

        03.10.2016 17:48:19 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bartın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bartın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Bartın İlçeleri
        Tüm Bartın Haberleri
         Bartın

        Bartın

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa