Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Şefaatli Alifakılı Köylüleri 15 Temmuz Şehitler Hatıra Ormanı oluşturdu

        (Fotoğraflı)

        Ömer Ertuğrul

        YOZGAT (İHA) - Yozgat'ın Şefaatli İlçesine bağlı Alifakılı Köylüleri, köylerine 15 Temmuz Demokrasi Parkı ve Hatıra Ormanı oluşturdu.

        Şefaatli ilçesi Alifakılı Köyü Muhtarı Kenan Tetik, 15 Temmuz'da yaşanan darbe girişimini unutturmamak ve sürekli hafızalarda kalmasını sağlamak amacıyla köylerine 15 Temmuz Şehitler Parkı ve Hatıra Ormanı oluşturduklarını söyledi.

        15 Temmuz darbe girişimini şiddetle kınadıklarını ifade eden Tetik, "FETÖ terör örgütü üyelerince 15 Temmuz gecesi yapılan hain darbe girişiminin unutulmaması ve gelecek nesiller tarafından hatırlanması için köyümüzde bir çalışma yaptık. Köyümüzün girişinde bulunan tepeye 6 tane bayrak direği dikip göndere de ay yıldızlı bayrağımızı çekmiştik. Şimdi 15 Temmuz gecesi demokrasi mücadelesi verirken canını veren 241 şehidimizin anısına 241 adet fidan diktik " dedi.

        Alifakılılı Küçükçekmece Yozgatlılar Dernek Başkanı Süleyman Öcalan'da, 15 Temmuz Darbe girişimini kınadıklarını ifade ederek, "Köyümüze 15 Temmuz Şehitler Parkı ve Hatıra Ormanı oluşturduk. Amacımız 15 Temmuz'da düzenlenen hain girişimi unutturmamaktır. Kaymakamlığımızdan parkımıza bir çocuklar için oyun parkı kurulmasını istiyoruz" diye konuştu.

        (ÖE-AG-Y)

        03.10.2016 11:49:23 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Yozgat haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Yozgat Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Yozgat İlçeleri
        Tüm Yozgat Haberleri
         Yozgat

        Yozgat

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa