Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Çorum'dan kısa kısa

        ÇORUM (İHA) - Çorum'un İskilip ilçesinde ceviz toplamak için çıktığı ağaçtan düşen yaşlı adam yaralandı.

        Olay, ilçeye bağlı Asarcık köyünde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, İ.K.(66) adlı şahıs ceviz toplamak için çıktığı ağaçtan indiği sırada dengesini kaybederek düştü. Yakınları tarafından İskilip Atıf Hoca Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alınan İ.K., tedavisinin ardından taburcu edildi.

        Merkeze bağlı Kılıçören köyünde yaşayan ve çıktığı ceviz ağacından dengesini kaybetmesi sonucu düşerek yaralanan L.K. (30) ise Hitit Üniversitesi Çorum Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

        Üzerinden traktör geçti

        Çorum'un Sungurlu ilçesinde yere düştükten sonra üzerinden traktör geçen şahıs yaralandı.

        Kaza, ilçeye bağlı Demirşeyh köyünde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, A.K. (71) isimli şahıs kendisine ait traktörle Kalegözü mevkiinde traktör römorkunda bulunan taşları boşalttığı sırada dengesini kaybederek traktörden düştü. Bu sırada hareket eden traktör yaşlı adamın üzerinden geçti. Kazanın ardından yaralanan A.K., Sungurlu Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

        Çorum'da trafik kazaları

        Çorum'da meydana gelen trafik kazalarında 8 kişi yaralandı.

        Edinilen bilgilere göre, Sinop istikametinden Kastamonu Tosya istikametine seyir halinde olan E.G. yönetimindeki otomobil, Kargı-Gölköy mevkiinde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıkıp şarampole uçarak takla attı. Kazada sürücü ve otomobilde bulunan M.G. ve Ş.D.Y. yaralandı. Yaralılar Kargı Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

        Çorum-Alaca karayolunda meydana gelen trafik kazasında ise M.A. (36) yönetimindeki otomobil Budakören köyü yakınlarından kontrolden çıkarak yol kenarında bulunan su kanalına uçtu. Kazada sürücü M.A. yaralandı.

        Uğurludağ-Çorum karayolunda ise T.K. (81) yönetimindeki otomobil Köpek yokuşu mevkiinde karşı istikametten gelen H.A. (74) yönetimindeki traktörde takılı bulunan tarım aletine çarptı. Kazada yaralanan sürücü T.K. Hitit Üniversitesi Çorum Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

        Kargı ilçesine bağlı Yeşilköy'de meydana gelen trafik kazasında ise S.H. yönetimindeki traktör sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu devrildi. Kazada yaralanan sürücü S.H. Kargı Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

        Kargı'ya bağlı Hacıhamza köyünde meydana gelen bir başka kazada ise M.K. yönetimindeki otomobil seyir halindeyken sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıkarak yol kenarında yürüyen M.B. (21) adlı gence çarptı. M.B., Osmancık Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

        Kargı ilçesi Akkaya yaylasındaki kazada da A.T. yönetimindeki otomobil evin bahçesinde hareket halindeyken sürücünün fren yerine yanlışlıkla gaz pedalına basması sonucu önce bahçe duvarına çarptı daha sonra yan tarafta bulunan araziye devrildi. Kazada yaralanan A.T., Ahmet Hamdi Akpınar Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

        (MMY-BÖ-SO-Y)

        29.09.2016 17:05:33 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Çorum haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Çorum Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Çorum İlçeleri
        Tüm Çorum Haberleri
         Çorum

        Çorum

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa