Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bakan Elvan, Sarıveliler'de belediyenin toplu açılış törenine katıldı

        (Fotoğraflı)

        Mehmet Dağlı

        KARAMAN (İHA) - Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, 21. Taşeli Kültür Sanat ve Sıla etkinliklerine katılmak üzere iki günlüğüne geldiği Karaman'da ilçe belediyelerin toplu açılış törenlerine de katıldı.

        Başyayla ilçesinden sonra Sarıveliler ilçesine geçen Bakan Elvan, burada belediyenin yaptığı birçok hizmetin açılışını geçekleştirdi. Bakan Elvan, ilk olarak belediyeye alınan yeni araçların kurdelesini keserek hizmete başlattı. İlçeye döşenen parke yolların da açılışını yapan Bakan Elvan, Anıt Alanı'nda halka seslendi. Bakan Elvan, burada yaptığı konuşmada, "Biz sizler için, vatanımız için, devletimiz, milletimiz için, ay yıldızlı bayrağımız için her şeyimizi feda etmeye hazırız. İşte sizinle bizi bütünleştiren de budur. Bizim diğerlerinden farkımız da budur" dedi. Sarıveliler'e yapılan yatırımlara da kısaca değinen Elvan, "Son 7-8 yıla baktığımızda çok önemli yatırımları gerçekleştirdiğimizi görüyoruz. Yaptığımız ve yapacağımız göletlerle Sarıveliler'in tamamını sulanabilir arazi haline dönüştüreceğiz" diye konuştu. Sarıveliler Belediyesi'nin yaptığı çalışmaları takdirle karşıladıklarını da kaydeden Elvan, gecesini gündüzüne katarak çalışan Belediye Başkanı Hayri Samur'a ilçe halkının sahip çıkarak destek olmasını istedi.

        Belediye Başkanı Hayri Samur da, kendilerine her konuda yardımcı olarak ilçeye yapılan yatırımlarda büyük katkısı olan Bakan Lütfi Elvan'a ilçe halkı adına teşekkürlerini sundu. Yapılan toplu açılışın ardından belediyeyi de ziyaret eden Bakan Elvan, Belediye Başkanı Hayri Samur'dan çalışmalarla ilgili bilgiler aldı. Ziyaretin sonunda Başkan Samur, Bakan Elvan'a çeşitli hediyeler verdi.

        (MD-FM-Y)

        17.09.2016 09:51:48 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Karaman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Karaman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Karaman İlçeleri
        Tüm Karaman Haberleri
         Karaman

        Karaman

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa