Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        SAMULAŞ kış uygulamasına geçiyor

        - Son tramvay saat 23.45'de hareket edecek

        (Fotoğraflı)

        SAMSUN (İHA) - Samsun'da okulların açılması ve güz dönemi başlangıcı ile beraber tramvay ve ekspres hatlarında yarından itibaren kış sefer programları uygulanmaya başlanacak.

        Tramvay ve ekspres hatlarında kış uygulamasına geçecek olan SAMULAŞ'tan yapılan açıklamada, "Yeni eğitim sezonun başlaması ve güz dönemi başlangıcı ile beraber hareketlenmesi beklenen şehir içi ulaşımda toplu taşımada meydana gelecek ulaşım taleplerine cevap verebilmek adına Samsun Büyükşehir Belediyesi SAMULAŞ A.Ş. tramvay ve ekspres ve ring hatlarında 15 Eylül 2016 Perşembe gününden itibaren kış sefer programları uygulanmaya başlanacak. Yapılan yeni düzenleme ile kış uygulaması kapsamında 15 Eylül 2016 Perşembe gününden itibaren Tramvaylar yoğun saatlerde 5 dakikada bir hareket etmeye başlayacak. Ayrıca yaz döneminde 01.00 olan son tramvay hareket saati yapılan düzenleme ile 23.45 olarak değiştirildi. Yine 15 Eylül 2016 Perşembe gününden itibaren Ondokuzmayıs Üniversitesi (OMÜ)-Belediyeevleri arası hizmet veren E1-Ekspres otobüslerin servis sıklığı arttırılarak yoğun saatlerde 8 dakikada bir karşılıklı ekspres hareketi sağlanacaktır. Yaz döneminde 23.30 olan son E1 Ekspres otobüs hareket saati ise yeni uygulamada 23.00 olarak değiştirildi. Daha önce sadece yaz uygulamalarında SAMULAŞ A.Ş. ile özel halk otobüsleri tarafından ortak işletilen Taflan-Belediyeevleri arası hizmet veren E2-Ekspres otobüslerinin işletimi kış uygulamasında da SAMULAŞ A.Ş. ile özel halk otobüsleri tarafından ortak işletilmeye devam edecek. Yaz uygulamasında 22.00 olan E2 son hareket saati 20.00 olarak değiştirildi. E2-Ekspres otobüsleri 07.00-20.00 arası saat başı Taflan ve Belediyeevleri'nden karşılıklı olarak hareket edecek. Ring seferlerinde ise sadece R9-Demirkent-Tokatlıoğlu ring hattında ilave sefer eklenirken, diğer ringlerde herhangi bir program değişikliği yapılmamıştır" denildi.

        Açıklamada ayrıca tramvay, ekspres ve ringlere ait detaylı sefer programlarına Tramvay gazetesinden ve SAMULAŞ A.Ş.'nin resmi internet sitesi www.samulas.com.tr'den ulaşılabileceği belirtildi.

        (GKH-MAY-Y)

        14.09.2016 17:25:34 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Samsun haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Samsun Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Samsun İlçeleri
        Tüm Samsun Haberleri
         Samsun

        Samsun

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa