Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Çiftlikköy'ün sultanları hazırlıklarını sürdürüyor

        - Çiftlikköy Antrenörü Mihrican Deviren:

        - "Bu sezon ligde kalıcı olmak istiyoruz"

        (Fotoğraflı)

        Erdinç Bulun

        YALOVA (İHA) - Bayanlar Voleybol 2. Ligi'nde mücadele edecek Çiftlikköy Belediyespor Bayan Voleybol Takımı sezon öncesi hazırlıklarını aralıksız sürdürüyor. 3 transfer yapmayı planlayan kırmızı-siyahlılar, haftada 11 saat çalışma yapıyor. Yalova Atatürk Stadyumu'nda kondisyon depolayan Çiftlikköy'ün sultanları, antrenör Mihrican Deviren'in istediklerini harfiyen yerine getiriyor.

        Çiftlikköy Belediyespor Antrenörü Mihrican Deviren, "Ramazan Bayramı sonrasında yaklaşık 1 ay önce yeni sezon hazırlıklarımıza başladık. Yeni sezonda liglerin ismi değişti. Bizim 3. Lig'in adı 2. Lig oldu. Haftada 11 saat idman günde çift antrenman yapıyoruz. Bir tek cumartesi günü tek idman yapıyoruz. Pazar da tatil. Termal'de kros antrenmanlarıyla çalışmalarımıza başladık. Sonrasında kardiyo ve teknik antrenmanlar gerçekleştiriyoruz. Önümüzdeki hafta da kuvvet antrenmanlarımıza başlayacağız. Eylül ya da Ekim ayında da hazırlık maçlarıyla devam edeceğiz. Liglerin ne zaman başlayacağı da belli değil, ama muhtemelen Ekim sonu, Kasım başı gibi başlar diye düşünüyoruz. 3 tane oyuncu transfer yapacağız. Onun çalışmalarına başladık. Planımızda bu var. Bir tek Beyza gitti, O da üniversiteyi kazandı. Bizde zaten üniversiteyi kazanıp gitmeler çok oluyor. Bu sene Çağla yok, yoğun bir ders programı var. Diğer kadromuz aynı. Beyza'nın yerine diğer kulüplerden genç oyuncular aldık. Bilindiği gibi, geçen sezon Bölgesel Lig'de normal grupları ve final grubunu namağlup tamamlayarak şampiyon olduk ve üst lige yükseldik. Bu sezon ligde kalıcı olmak istiyoruz ve tutunacağımıza da inanıyorum. Bu sezon düşmeyiz, ligi orta sıralarda bitiririz. Önümüzdeki sezondan itibaren de hedef büyütüp, daha üst sıralara oynamayı amaçlıyoruz. Bu yönde de çalışmalarımız zaten devam ediyor" şeklinde konuştu.

        (EB-Y)

        22.08.2016 15:40:12 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Yalova haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Yalova Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Yalova İlçeleri
        Tüm Yalova Haberleri
         Yalova

        Yalova

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa