Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Karaman Belediyesi'nden ilçe belediyesine asfalt desteği

        (Fotoğraflı)

        Mehmet Dağlı

        KARAMAN (İHA) - Karaman Belediyesi, yolların asfaltlanması için gerekli olan malzeme ve araç konusunda Kazımkarabekir İlçe Belediyesine destek oldu.

        AK Parti İl Başkanı Nazmi Ünlü ve Kazımkarabekir Belediye Başkanı Ali İhsan Alanlı ile birlikte, ilçedeki asfaltlama çalışmalarını yerinde inceleyen Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, son yıllarda Karaman merkezinde önemli bir asfalt hamlesi gerçekleştirildiğini söyledi. Başkan Çalışkan, "Karaman Belediyesi olarak imkanlarımız ölçüsünde çevre ilçe ve beldelere de ihtiyaç duydukları konularda yardımcı oluyoruz. Bu bağlamda Kazımkarabekir ilçemize soğuk asfalt konusunda yardımcı olduk" dedi.

        İlçelerine vermiş oldukları desteklerden dolayı Karaman Belediye Başkanı Sayın Ertuğrul Çalışkan'a ve tüm belediye çalışanlarına teşekkür eden Kazımkarabekir Belediye Başkanı Ali İhsan Alanlı ise, "Karaman Belediyesi ilçemizin ihtiyacı olan soğuk asfalt çalışmaları için malzeme ve araç konusunda bizlere büyük destek verdi. Ayrıca yine ilçemizde ihtiyacımız olan sıcak asfaltlama konusunda da milletvekilimiz, Tarım, Orman ve Köy İşleri Komisyon Başkanı Sayın Recep Konuk Bey'in Karayolları Bölge Müdürlüğü ile yaptığı görüşmesi sonucunda, İnşallah önümüzdeki günlerde ilçemizde sıcak asfalt çalışmaları da başlayacak. Milletimize hizmet etme noktasında bizlere destek olan Karaman Belediyesine, AK Parti İl Teşkilatımıza, milletvekillerimize ve emeği geçen herkese gönülden teşekkürlerimi sunuyorum" diye konuştu.

        (MD-AH-Y)

        17.08.2016 12:27:37 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Karaman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Karaman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Karaman İlçeleri
        Tüm Karaman Haberleri
         Karaman

        Karaman

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa