Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AK Parti Hanak Teşkilat Başkanından 15. Yıl Mesajı

        (Fotoğraflı)

        Ahmet Rıfat Vural

        ARDAHAN (İHA) - AK Parti Hanak İlçe Teşkilat Başkanı Turgay Çelik AK Partinin 15. kuruluş yıl dönümü münasebetiyle mesaj yayımladı.

        Başkan Çelik yayımlamış olduğu mesajında "15 yıl önce bugün, Cumhurbaşkanımız ve Kurucu Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde 14 Ağustos 2001 tarihinde kurulan partimiz Türk demokrasi tarihinde çok önemli bir dönemin başlangıcı olmuştur. Kurulduğu gün "Artık Hiçbir Şey Eskisi Gibi Olmayacak" parolası ile başlayan bu kutlu yürüyüş sayesinde ülkemizde birçok hizmet halkla buluşmuştur. AK Parti "Halka Hizmet Hakka Hizmet" anlayışı ile çizgisinden asla sapmadan yoluna devam etmiştir ve etmeye devam edecektir. Türkiye 2023, 2053, 2071 hedeflerine adım adım ilerlemektedir. Eğitimden Sağlığa, Ekonomiden Yerel Yönetimlere kadar bütün alanlarda ülkemiz AK Parti ile yükselmeye ve kalkınmaya devam edecektir.

        Tüm bu hizmetlere karşın Türkiye'nin büyümesi ve gelişmesini hazmedemeyen oluşumların, içeriden ve dışarından yapılan hain saldırıları gün geçtikçe artmaktadır. Son günlerde FETÖ/PDY terör örgütünün teşebbüs ettiği darbe girişimi milletimizin iradesine yapılmış alçakça bir saldırıdır. Milletimiz ülkemiz üzerinde oynanan bu hain oyunu birlik ve beraberlik içerisinde dik duruşuyla bozmuştur. Bu duygu ve düşüncelerle, AK Partimizin 15. kuruluş yılının ülkemize ve milletimize hayırlara vesile olmasını diliyorum" dedi.

        (ARV-AT-Y)

        14.08.2016 18:31:16 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ardahan haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ardahan Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Ardahan İlçeleri
        Tüm Ardahan Haberleri
         Ardahan

        Ardahan

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa