Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BAŞKAN GÜRLESİN'DEN KALE'YE ARAÇ DESTEĞİ

        MEDENİ TOPALOĞLU

        DENİZLİ (İHA) - Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, imzalan protokolle Kale Belediyesi'ne araç desteği verdi.

        Pamukkale Belediyesi, araç parkurunda yer alan ve satışa çıkartılmasına karar verilen iş makinesi ve araçları, destek amacıyla Denizli'de ihtiyacı olan küçük belediyelere verildi.

        Daha önce Beyağaç, Baklan ve Babadağ Belediyesi'nin ihtiyaç duyduğu araçları ve iş makinelerini imzalanan protokolle ilçe halkının hizmetine sunan Başkan Gürlesin, bu kez de Kale Belediyesi'ne destek sağladı. İhtiyaç duyulan araçlar, iki belediye başkanı arasında imzalanan protokolle ilçeye gönderildi.

        Halka hizmet için ihtiyaç duyulan noktalarda Pamukkale Belediyesi olarak üzerlerine düşen görevi yapmaya çalıştıklarını söyleyen Başkan Hüseyin Gürlesin, "Vatandaşlarımıza en iyi hizmetin hızlıca ulaşması noktasında duyarlı olduğumuz vurgulamak istiyorum. Bu kapsamda tüm ilçelerimize destek olmaya devam edeceğiz. Daha önce Babadağ, Baklan ve Beyağaç belediyelerimizle protokoller yaparak ihtiyaçları doğrultusunda araç desteklerimiz oldu. Bugün de Kale ilçemizle böyle bir işbirliği yapıyoruz. Bu protokolle ilçe belediyemizin elini güçlendirmiş olacağız. Denizli'nin en büyük ilçesi olarak, diğer ilçelerimize de imkanlarımız ölçüsünde desteğimiz sürecek" dedi.

        (MT-Y)

        28.06.2016 09:31:06 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Denizli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Denizli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Denizli İlçeleri
        Tüm Denizli Haberleri
         Denizli

        Denizli

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa