Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AKSARAY RAMAZAN SOKAĞI'NDA ABDURRAHMAN ÖNÜL KONSERİ

        YASİN CAN

        AKSARAY (İHA) - Türk Tasavvuf Müzik Sanatçısı Abdurrahman Önül, Aksaray Belediyesi'nin düzenlediği Ramazan Sokağına konuk oldu.

        Aksaray Belediyesi'nin bu yıl Kültür Park içerisinde kurduğu Ramazan Sokağı etkinliklerinde Türk Tasavvuf müzik sanatçısı Abdurrahman Önül konser verdi. Abdurrahman Önül, seslendirdiği ilahilerle Ramazanın manevi atmosferinde meydanı dolduran kalabalığa güzel bir gece yaşattı. Önül'ü sahne önünden izleyen ve telefonlarıyla görüntü çeken vatandaşlar, sanatçının bütün ilahilerine hep bir ağızdan eşlik etti. Program arasında şehitler için ayrıca dualar okundu. Önül, Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde şehit düşen Ağaçörenli Uzman Çavuş İsmail Yüksel için başsağlığı diledi.

        Söylediği ilahilerle herkesin takdirini kazanan Abdurrahman Önül, böyle bir geceyi düzenledikleri için Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı'ya teşekkür etti. Gecenin anısına Aksaray Belediye Başkan Yardımcısı Güven Kemerkaya cini hediye etti.

        (YC-AH-Y)

        14.06.2016 15:21:28 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aksaray haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aksaray Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Aksaray İlçeleri
        Tüm Aksaray Haberleri
         Aksaray

        Aksaray

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa