Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BİNGÖL'DE 1 PKK'LI ÖLDÜRÜLDÜ

        YILMAZ ATAR

        BİNGÖL (İHA) - Bingöl'ün Adaklı ilçesinde arama-tarama faaliyeti yürüten güvenlik güçleriyle PKK'lılar arasında çatışma çıktı. Çatışmada bir PKK'lı ölü olarak ele geçilirken, bölgede yapılan aramada çok sayıda sığınak ele geçirildi.

        Alınan bilgiye göre, 49'uncu Komando Tugayı Harekât Komutasındaki Kiğı 2'nci Jandarma Komando Alay Komutanlığına bağlı birlikler, Adaklı ilçesi Maltepe köyü kırsalında arama-tarama faaliyeti yürütürken, bir grup PKK'lı ile karşılaştı.

        BİR PKK'LI ÖLDÜRÜLDÜ

        Askerin 'teslim ol' çağrısına PKK'lıların ateşle karşılık vermesi üzerine çıkan çatışmada 1 PKK'lı terörist ölü olarak ele geçirildi. Asker karşısında direnç göstermeyen PKK'lı grup kırsal alana kaçarken, bölgede geniş çaplı operasyon başlatıldığı belirtildi.

        Öte yandan, çatışmanın ardından bölgede yapılan arama-tarama faaliyetinde, PKK'lılara ait, içerisinde çok sayıda yaşam malzemesi bulunan 8 sığınak bulunduğu öğrenildi.

        (YA-SO-Y)

        13.06.2016 18:46:56 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bingöl haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bingöl Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Bingöl İlçeleri
        Tüm Bingöl Haberleri
         Bingöl

        Bingöl

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa