Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        VALİ KOCA'NIN VEDA ZİYARETLERİ SÜRÜYOR

        KARAMAN (İHA) - Son çıkan valiler kararnamesiyle merkez valiliğine atanan Vali Murat Koca, veda ziyaretlerini sürdürüyor.

        Vali Koca, Taşeli bölgesindeki ziyaretlerine Sarıveliler Kaymakamlığı ve Belediye Başkanlığı ile başlarken ziyaret programı daha sonra Başyayla Kaymakamlığı, Başyayla Belediye Başkanlığı ve Güneyyurt Belediye Başkanlığı ile devam etti. Vali Koca'nın bölgedeki ziyaretlerinin son durağı ise ve Ermenek Kaymakamlığı ve Ermenek Belediye Başkanlıkları oldu. Vali Murat Koca, veda ziyaretlerinde yaptığı konuşmalarda yaklaşık dört yıl boyunca kadim şehir ve Türk Dilinin Başkenti Karaman'da görev yapmaktan duyduğu mutluluğu ifade ederek, Karaman'ın gönüllerinde ayrı bir yer tuttuğunu söyledi.

        Karaman'ı ve Karaman halkını hiçbir zaman unutmayacağını söyleyen Koca, Karaman'ı hak ettiği konuma getirebilmek için bugüne kadar birlikte yürüdüğü mesai arkadaşlarına teşekkür ederek yapılacak çalışmalarla Taşeli Bölgesinin ve Karaman'ın hak ettiği konuma geleceğine olan inancını belirtti.

        Özellikle 28 Ekim 2014 tarihinde Ermenek ilçesine bağlı Pamuklu köyü yakınlarında, kömür madeninde meydana gelen su baskının kendisi için unutulmaz önemli olaylardan birisi olduğunu belirterek, bizzat 40 gün boyunca bu bölgede kalarak hem devlet işlerini buradan yürüttüğünü hem de bölge halkıyla beraber olarak sürecin başından sonuna kadar takipçisi olduğunu sözlerine ekledi. İlçelere gerçekleştirdiği veda ziyaretleri sırasında ilçe kaymakamları ve belediye başkanları, ziyaretler sırasında Karaman'a verdiği hizmetlerden dolayı Vali Murat Koca'ya teşekkür ederek bundan sonraki görevlerinde başarılar dilerken ziyaretlerin sonunda günün anısına Vali Murat Koca'ya çeşitli hediyeler verdiler.

        (MD-AH-Y)

        08.06.2016 13:09:04 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Karaman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Karaman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Karaman İlçeleri
        Tüm Karaman Haberleri
         Karaman

        Karaman

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa