Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        SYDV'DEN EVİ YANAN VATANDAŞA EV

        OSMAN AKSU

        SİNOP (İHA) - Sinop'un Başekin köyünde Şubat ayında çıkan yangında evi kullanılamaz hale gelen aileye Saraydüzü Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) tarafından ev yapıldı.

        Yeni yapılan konutta incelemelerde bulunan Saraydüzü Kaymakam Yusuf Özbey, "Şubat ayında çok ciddi maddi hasarlı bir yangın çıkmış, Başekin köyümüzde bir ailemiz maddi zarar görmüştü. Vakıf kararı gereği aynı yerde uygun bir ev yapılması kararlaştırıldı. Bugün itibariyle yeni ev ailenin isteğini ve ihtiyacını karşılayacak şekilde tamamlandı. Bu hanede huzur içinde kazasız, belasız, sağlık dolu bir ömür geçirmelerini temenni ediyorum" dedi.

        Hane sahipleri ise kendilerine yeni ev yapıldığı için Kaymakam Yusuf Özbey'e, Belediye Başkanı Hasan Peker'e, SYDV Mütevelli Heyeti Üyelerine ve emeği geçen herkese teşekkür ederek memnuniyetlerini ifade ettiler.

        Başekin köyünde ikamet eden ve geçirdiği rahatsızlık dolayısıyla ayağını kaybeden Hüseyin Güldane isimli yaşlıyı ziyaret eden Kaymakam Özbey, Güldane ailesinin sorun ve ihtiyaçlarını dinledi.

        Daha sonra Kaymakam Yusuf Özbey, Başekin Köyü Camisi avlusunda bulunan köylülerle köyün ihtiyaç ve sorunları hakkında fikir alışverişinde bulundu, köy içinde devam eden kilit parke düzenlemesini inceledi.

        (OSM-SLH-Y)

        03.06.2016 15:48:52 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Sinop haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sinop Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Sinop İlçeleri
        Tüm Sinop Haberleri
         Sinop

        Sinop

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa