Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        DENİZLİ BÜYÜKŞEHİR'DEN 7 NOKTAYA İTFAİYE HİZMET BİNASI

        DENİZLİ (İHA) - Denizli büyükşehir belediyesi 7 bölgeye itfaiye hizmet binası inşa ediyor.

        Denizli Büyükşehir Belediyesi, itfaiye hizmetlerinde kaliteyi daha da artırmak için ihtiyaç duyulan bölgelere yeni hizmet binaları kazandırmaya devam ediyor. Denizli Büyükşehir Belediyesi, 121 Dev Proje kapsamında hayata geçecek çalışmayla Babadağ, Baklan, Çal, Honaz, Acıpayam ile Çameli'nin Kirazlıyayla ve Kalınkoz mahallelerine modern standartlarda itfaiye hizmet binası inşa edecek. Toplam 7 noktaya yapılacak itfaiye hizmet binalarıyla vatandaşların can ve mal güvenliği daha güçlü bir şekilde sağlanacak.

        "CAN VE MAL GÜVENLİĞİ HER ŞEYDEN ÖNCE GELİYOR"

        Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı'nın kentin her noktasında hizmet verdiğini kaydeden Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, "İnsanlarımızın can ve mal güvenliği bizim için her şeyden önce geliyor. Bu doğrultuda kent merkezinde olduğu gibi ilçelerde de modern itfaiye hizmet binaları kurduk" dedi.

        Eksik görülen bölgelerde de itfaiye hizmet binalarının kurulacağını ifade eden Başkan Zolan, "121 Dev Proje kapsamında Babadağ, Baklan, Çal, Honaz, Acıpayam ile Çameli'nin Kirazlıyayla ve Kalınkoz mahallelerine modern itfaiye hizmet binaları inşa edeceğiz" ifadelerini kullandı.

        PROJE 1 YIL İÇERİSİNDE HAYATA GEÇECEK

        Çalışmaların bir yıl içerisinde bitirileceğini de müjdeleyen Başkan Zolan konuşmasını şöyle tamamladı:

        "Avrupa standartlarında donanıma sahip araç, ekipman ve personel ile Denizlimizin gece gündüz hizmetinde olan bir itfaiye teşkilatına sahibiz. Vatandaşlarımızın canına tek bir zarar gelmemesi için gece gündüz çalışmaya devam ediyoruz."

        03.06.2016 11:09:14 TSI

        NNNN

        Tüm Yerel Haberler
        Denizli İlçeleri
        Tüm Denizli Haberleri
         Denizli

        Denizli

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa