Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ORTAKÖY'DE FESTİVAL COŞKUSU

        YASİN CAN

        AKSARAY (İHA) - Aksaray'ın Ortaköy İlçe Belediyesi tarafından geleneksel hale getirilen ve bu yıl üçüncüsü düzenlenen Ortaköy 19 Mayıs Gençlik Festivali gerçekleştirildi.

        Yunus Emre Parkı'nda gerçekleştirilen festivale, Ortaköy Kaymakamı Mustafa Can, Ortaköy Belediye Başkanı Mahmut Ütük, Ortaköy Garnizon Komutanı Serkan Günendi, Ortaköy Emniye Müdürü Nail Sevgican, Ortaköy Belediye Başkan Yardımcısı İhsan Demiryürek,belediye meclis üyeleri ve kurum müdürleri ile yaklaşık 10 bin kişi katıldı. Yoğun güvenlik önlemlerinin alındığı program, saygı duruşunda bulunulmasının ardından İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Daha sonra şehitler için Kur'an-ı Kerim Tilaveti okundu. Festivalin açılış konuşmasını Ortaköy Kaymakamı Mustafa Can ve Ortaköy Belediye Başkanı Mahmut Ütük yaptı.

        Ortakay Belediye Başkanı Mahmut Ütük, festival kapsamında vatandaşın kaynaştığını belirterek, "Bu yıl üçüncüsü düzenlediğimiz festival 19 Mayıs'ta olması gerekirken şehitlerimizden dolayı bugün yaptık. Amacımız bu tür etkinliklerimizle birlikte Ortaköy İlçemizde birlik ve beraberliği sağlamak, vatandaşlarımızla kaynaşmaktır" dedi.

        Konuşmaların ardından Ankaralı Sanatçı Hüseyin Kağıt festivalde konser verdi. Kağıt, söylediği birbirinden güzel eserleriyle Ortaköylülere unutulmaz bir gün yaşattı.

        (YC-AH-Y)

        01.06.2016 15:16:00 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aksaray haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aksaray Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Aksaray İlçeleri
        Tüm Aksaray Haberleri
         Aksaray

        Aksaray

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa