Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ATİK YATUB BAŞKANLIĞNA TEKRAR SEÇİLDİ

        SAİM ÇOTUK

        YALOVA (İHA) - Yalova Turizm Birliği (YATUB) genel kurulu Termal Limak Otel'de gerçekleştirildi. Birlik üyesi belediye başkanlarının da katıldığı genel kurulda Termal Belediye Başkanı İsmail Atik yeniden birlik başkanı seçildi.

        YATUB Genel Kurul Toplantısı Termak Limak Otel'de birlik üyesi belediyelerin başkanları, belediye meclis üyeleri, il genel meclis üyeleri ve turizm işletme tesisi temsilcilerinin katılımı ile gerçekleştirildi. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başlayan YATUP toplantısında 2015 yılı faaliyet raporu da okunarak onaylandı. Ardından tüzüğün 34. maddesi gereğince YATUB 2015 yılı kesin hesabı görüşülerek birlik üyesinin oylarıyla kabul edildi. Ardından geçilen seçimlerde ise Termal Belediye Başkanı İsmail Atik bir kez daha YATUB başkanlığına seçildi. Komisyonlar, encümen üyeleri ve başkan vekillerini de belirlendiği genel kurul toplantısı sonrasında söz alan Termal Belediye Başkanı ve YATUB Başkanı İsmail Atik, "Bir turizm merkezi olan Yalova'nın turizminin gelişiminde önemli bir rol üstlenen bu birliğin başkanlığına bir kez daha layık görülmekten büyük bir mutluluk duyuyorum. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonraki süreçte de el birliği ile ilimizin turizminin geliştirilmesi için çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Armutlu'dan Altınova'ya kadar bu ilin tüm turizm potansiyellerinin aktive edilmesi, daha iyi tanıtılması ve ilimizin turizm kapasitesinin artmasını çok önemsiyorum" dedi.

        (SÇ-MŞ)

        27.05.2016 15:00:18 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Yalova haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Yalova Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Yalova İlçeleri
        Tüm Yalova Haberleri
         Yalova

        Yalova

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa