Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KADIŞEHRİ ANAOKULU ÖĞRENCİLERİNİN YIL SONU ETKİNLİĞİ YOĞUN İLGİ GÖRDÜ

        ÖMER ERTUĞRUL

        YOZGAT (İHA) - Kadışehri Anaokulu bünyesinde bu yıl ilk defa verilen 4-6 yaş Kuran Eğitimi Programındaki öğrencilerin yılsonu programı yapıldı.

        Belediye Kültür Merkezinde yapılan programa İlçe Kaymakamı Arif Gül, Belediye Başkanı Davut Karadavut, Emniyet Amiri Osman Saffet Taş ve İlçe Müftüsü Abdullah Yalman ile daire müdürleri, din görevlileri, öğretmenler ve vatandaşlar katıldı.

        . Programda açılış konuşmasını yapan İlçe Müftüsü Yalman, toplumlar için çocukların eğitiminin olmazsa olmaz olduğunu ve dünya ve ahiret bakımından en iyi yatırımın çocukların eğitimine yapılan yatırım olduğunu söyledi. Kuran eğitiminin toplumun her katmanına yayılması kolaylığını ve fırsatını sunan devlet büyüklerine teşekkür eden Müftü Yalman, "Bu eğitimin yapılabilmesinde bize her türlü desteği ve kolaylığı sağlayan kaymakamlığımız ve milli eğittim müdürlüğümüze, anaokulunda görev yapan idareci, öğretmen ve çalışanlar ile yardımcı arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyorum. Özellikle yaklaşık 8 ay boyunca bu kadar kalabalık bir sınıf ortamında bütün zorluklarına rağmen eğitimlerini veren Hatice Gökaslan ve Şerife Mert hoca hanımlar ile yardımcı kızımız Müjgan Doğana teşekkür ediyorum. Çocuklarını güvenerek bizlere emanet eden değerli velilerimize ve sabırla sabah 8 den akşam 5 e kadar eğitime devam eden sevgili çocuklarımıza çok ama çok teşekkür ediyorum. Cenabı Hak, amellerini makbul geleceklerini aydınlık ve ömürlerini bereketli ve hayırlı eylesin"dedi.

        Konuşmanın ardından Kaymakam Arif Gül, Belediye Başkanı Davut Karadavut, Emniyet Amiri Osman Saffet Taş ve İlçe Müftüsü Abdullah Yalman çocuklara plaket ve hediye takdim etti.

        Program hatıra fotoğrafının çekilmesiyle sona erdi.

        (ÖE-AÖ-Y)

        25.05.2016 18:35:36 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Yozgat haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Yozgat Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Yozgat İlçeleri
        Tüm Yozgat Haberleri
         Yozgat

        Yozgat

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa