Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        SUNGURLU BELEDİYE BAŞKANI ABDULKADİR ŞAHİNER;

        - "20 GÜNDE ZEMİN ETÜD RAPORU GENÇLİK VE SPOR İL MÜDÜRLÜĞÜ'NE SUNULACAK"

        ÇORUM (İHA) - Çorum'un Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner, AK Parti Çorum Milletvekili Lütfiye İlksen Kurt'un Sungurlu Şehir Stadyumu ile ilgili açıklamasına cevap verdi.

        AK Parti Çorum Milletvekili Lütfiye İlksen Ceritoğlu, bazı basın yayın kuruluşlarına verdiği demeçte ilçemize yapılacak olan stadyumun izini, parası ve projesinin hazır olduğundan bahisle Belediyemizin zemin etüdü yaptırılması beklendiği söylediğini hatırlatan Başkan Şahiner, "İşin gecikmesini milletvekillerine bağlamak için algı operasyonu başlatıldığından bahsedilmektedir. 3 bin 600 nüfusa sahip Uğurludağ'da sentetik stadyum varken onun 10 katı nüfusa Sungurlumuzda olmayışını platform oluşturarak taleplerini afişlere taşıyan insanımız neden algı yapsın. Sayın vekil açıklamasında arsa bilgilerinin Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Belediyemize ulaştırıldığını söyleyerek bu işlerde yerel yönetimlerin yardımlarının çok önemli olduğundan bahsetmektedir. İlçemize yapılacak hizmetlerde ve ilçemizin geliştirilmesine vesile olanlara belediyemiz açısından yardım kelimesi çok basit kalmaktadır. Bizler hizmet düsturu olarak Sungurlumuz için elimizi taşın altına koyduk ve koymaya devam ediyoruz" dedi.

        Belediyemizin zemin etüt yaptırılmasını beklediği söylenmektedir diyen Başkan Şahiner, "İlçemize olan sorumluluğumuzdan dolayı arsa devrinden sonra Gençlik ve Spor İl Müdürü'nün tarafımıza söylediği Gençlik Spor ve İl Müdürlüğü tarafından zemin etüdü yapılması halinde resmi prosedür ve yazışmaların yaklaşık 6 ay gibi bir süre alacağından bununda ilçemizde yapılacak olan stadyumun 6 ay ileri gitmesi demek olduğunu ve ilçemizin kaybedecek zamanının olmadığından zorunlu olmadığımız halde Gençlik ve Spor İl Müdürü Haşim Eğer'in ricası üzerine stadyum yeri zemin etüdünün Belediyemizce yerine getirilme sözü verilmiştir. Belediyemize maliyeti yaklaşık 25 bin TL olan zemin etüdünün yapılma hazırlıkları tamamlanarak önümüzdeki 20 gün içerisinde etüt yapılarak rapor Gençlik Spor İl Müdürlüğü'ne teslim edilecektir" diye konuştu.

        YAPILAN İYİLİKTE KÖTÜLÜKTE UNUTMAZ

        Sayın vekilin bu konuda katkısı olacak her kesimden destek beklediklerini beyan ettiğini kaydeden Başkan Şahiner, "Sungurlumuz Kadr-i Şinas'tır. Yapılan iyiliği de kötülüğü de asla unutmaz. Stadyumun yer devri ve projelendirme aşamasında kimin emeği geçmişse biz teşekkür ederiz. Kimin sevdası Sungurlu olursa ve ilçemize kim bir hizmetin gelmesine vesile olursa ve olacaksa her zaman desteklemeye ve teşekkür etmeye hazırız" ifadelerini kullandı.

        (SŞ-BÖ)

        23.05.2016 16:58:17 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Çorum haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Çorum Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Çorum İlçeleri
        Tüm Çorum Haberleri
         Çorum

        Çorum

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa