Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BAŞKAN YILMAZ'DAN BAYSAL AİLESİ ONURUNA AKŞAM YEMEĞİ

        BÜLENT VELİOĞLU

        BOLU (İHA) - Her yıl geleneksel olarak düzenlenen İzzet Baysal Şükran Günleri etkinlikleri dolayısıyla Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz tarafından Baysal ailesi ve İzzet Baysal Vakfı mütevelli heyeti onuruna bir yemek düzenlendi.

        Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz'ın ev sahipliği ile Mehmet Yücetürk Sanat Merkezi'nde gerçekleşen yemeğe Bolu Valisi Aydın Baruş, İzzet Baysal Vakfı Başkanı Ahmet Baysal, vakıf mütevelli heyeti üyeleri ve aralarında AK Parti İl Başkanı Nurettin Doğanay ile Seben Belediye Başkanı Süleyman Özbağ'ın da yer aldığı davetliler katıldı. Seçkin katılımcıların yer aldığı yemekte her ayrıntı incelikle düşünülürken, yemek sonrası konuklara Ahmet Baysal ve Şerafettin Erbayram'ın hayatlarının yazıldığı kitaplar ile Bolu Türküleri CD'leri hediye edildi.

        Anlamlı gecede Bolu Belediyesi kusursuz ev sahipliği ile konuklarından tam not alırken, yemek organizasyonunu üstlenen Bolu Belediye Başkan Yardımcısı Emine Davarcıoğlu, "Baysal ailesi ve İzzet Baysal Vakfı Mütevelli Heyeti Bolu için çok değerli insanlar. Masal gibi bir yemek organize etmek istedik. Mehmet Yücetürk Sanat Merkezini Kültür Sosyal İşler Müdürlüğümüzle birlikte dekorlayarak farklı bir görünüm kazandırdık" dedi.

        (BV-RFK-Y)

        15.05.2016 15:06:10 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bolu haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bolu Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Bolu İlçeleri
        Tüm Bolu Haberleri
         Bolu

        Bolu

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa