Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        GÖLOVALI ÖĞRENCİLERDEN, VALİ ALİM BARUT'A ZİYARET

        UĞUR YİĞİT

        SİVAS (İHA) - Sivas Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen masa tenisi turnuvası ve bisiklet yarışmasında dereceye giren Gölova Hasan Şakar Yatılı Bölge Orta Okulu öğrencileri Vali Alim Barut'u ziyaret etti.

        Ziyarette konuşan Vali Alim Barut, sporcuların küçük yaşta madalya ile tanışmalarının önemine değinerek, küçük sporcuların önce Sivas'ı,

        Gölova Kaymakamı Erkan İsa Erat ise "Bir süre önce ilçemizde tenis kortunun açılışını ve bisiklet dağıtım törenini gerçekleştirmiştik. Tabi bunların meyvelerini çocuklarımızın gayretleri ve öğretmelerimizin destekleri ile çok kısa sürede aldık. Geçen gün Sivas'ta gerçekleştirilen tenis turnuvasında bir takımımız ikinci, bir takımımız da üçüncü oldu. Dün gerçekleştirilen bisiklet yarışmasında ise Gölova olarak birinci olduk. İnşallah Türkiye Yıldızlar Bisiklet Yarışması'nda da Sivas'ı Gölova temsil edecek. Sivas İl Özel İdaresi, Yıldız Dağı Kış Sporları Turizm Merkezi'nde ilimizin yıldızlarını yetiştirerek Sivas'ı kayakta başarılı sporcular ile temsil edecektir. Gölova Kaymakamlığımız tarafından yapılan tenis kortu tesislerinde ilçemizden ülkemizi temsil edecek tenisçiler yetiştireceğiz. İnşallah bisiklet yarışmalarında Türkiye birincileri çıkartacağız."dedi.

        Ziyaretin ardından Gölova Hasan Şakar Yatılı Bölge Ortaokulu öğrencileri, İl Özel İdaresi'ne ait Çocuk Oyun ve Eğlence Merkezi'nde gönüllerince eğlendi.

        (UY-AÖ-Y)

        11.05.2016 16:30:04 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Sivas haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sivas Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Sivas İlçeleri
        Tüm Sivas Haberleri
         Sivas

        Sivas

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa